بازدید هیات رییسه پژوهشگاه از روند راه‌اندازی مرکز نوآوری پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی

در راستای تقویت ارتباط علم، فناوری و صنعت در بخش غذایی، مرکز نوآوری صنایع غذایی در پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی در حال آماده سازی نهایی است. به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، این مرکز با هدف ایجاد بستری یکپارچه برای تجاری‌سازی دانش، تسهیل همکاری‌های صنعتی-پژوهشی و تسریع در انتقال فناوری‌های نوین به بخش تولید در شرف راه‌اندازی است. ابراهیمی، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در سفر به تبریز در بازدید از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه که در معیت اعضای هیأت رئیسه پژوهشگاه‌ انجام شد از نزدیک با روند آماده‌سازی «مرکز نوآوری صنایع غذایی» آشنا شد. دیدار با اعضای هیات علمی، پژوهشگران و کارکنان پژوهشکده و بررسی فعالیت‌ها و دستاوردهای بخش‌های مختلف تحقیقاتی پژوهشکده از دیگر اهداف این بازدید بود. در جلسه‌ای که با حضور رئیس و اعضای هیأت علمی، همراه با کارکنان اداری و پشتیبانی پژوهشکده برگزار شد. حجازی، رئیس پژوهشکده، ضمن معرفی همکاران، گزارشی جامع از راهبردها، اهداف تحقیقاتی و برنامه‌های کلان پروژه‌های جاری ارائه کرد. وی همچنین به چالش‌های کلیدی صنعت غذایی کشور که پژوهشکده در حال پاسخگویی به آن‌هاست، اشاره کرد. در ادامه، روسای بخش‌های مختلف تحقیقاتی نیز، توضیحاتی تکمیلی درباره روند اجرای پروژه‌های خود ارائه دادند. ابراهیمی در این دیدار ضمن قدردانی از فعالیت‌های ارزشمند و دستاوردهای چشمگیر پژوهشکده، بر ضرورت تلاش مستمر و جدی برای تحقق اهداف ارتقای امنیت غذایی کشور تأکید کرد. وی همچنین پس از شنیدن نظرات و دغدغه‌های کارکنان بر عزم پژوهشگاه برای حل مسائل رفاهی و فراهم کردن بستر مناسب برای فعالیت بهتر پژوهشگران تأکید کرد. در بخش دیگری از این بازدید، رئیس پژوهشگاه با اهدای لوح تقدیر از تلاش‌های بی‌وقفه رابط حراست و کارکنان بخش حفاظت فیزیکی پژوهشکده در طول جنگ ۱۲ روزه کشورمان قدردانی کرد. از برنامه‌های دیگر این سفر، بازدید از بخش های تحقیقاتی، گلخانه‌ها و سایر زیرساخت‌های پژوهشکده بود. همچنین در این جلسه، مسائل اداری و چالش‌های بودجه‌ای نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.