رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی: راه‌اندازی مرکز نوآوری صنایع غذایی، گامی بلند در توسعه اکوسیستم پژوهشی استان است

 

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در بازدید از مرکز نوآوری صنایع غذایی، افتتاح این مرکز از سوی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی را گامی بلند در توسعه اکوسیستم پژوهشی استان توصیف کرد. به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، بلالی اسکویی، در شهریورماه جاری در بازدید از مرکز نوآوری صنایع غذایی با تقدیر از اقدامات انجام شده در این مرکز به عنوان یکی از مراکز شاخص و موثر در ارتقای فناوری‌های حوزه کشاورزی، سلامت و امنیت غذایی، کمک به جذب اعتبارات مورد نیاز مرکز را مورد تاکید قرار داد. حجازی، رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی هم در سخنانی ضمن تشکر از حضور رئیس پارک علم وفناوری استان در پژوهشکده هدف از راه اندازی مرکز نوآوری را پشتیبانی از کارآفرینان فعال در حوزه صنایع غذایی، استارتاپ‌ها و شتاب‌دهنده‌های کارآفرینی در راستای فراهم‌سازی فضاهای کار مشترک، دسترسی به تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز و ارائه مشاوره‌های فنی و حقوقی عنوان کرد. وی، راه‌اندازی این مرکز را گامی مهم در جهت تقویت همکاری‌ شبکه‌های پژوهشی و همکاری مراکز علمی با صنایع کوچک و بزرگ و همچنین جلب سرمایه‌گذاری برای توسعه ایده های نوین و در نهایت پاسخ به نیازهای فناوری صنایع غذایی استان برای ارتقای کمی و کیفی تولید و نیز تولید محصولات جدید همراه با نوآوری در فرایند تولید با هدف کاهش مصرف انرژی دانست. رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در ادامه، هدف این بازدید را ارزیابی ظرفیت‌ها، امکانات فنی و فضای پژوهشی–کاربردی مرکز نوآوری و بازدید از محل استقرار شرکت ها، کارگاه تولیدی، آزمایشگاه ها و تجهیزات علمی موجود و نحوه تأمین مالی برای تکمیل اقدامات مورد نیاز برای افتتاح و راه اندازی مرکز نوآوری و نیز هماهنگی با پارک علم و فناوری استان جهت تنظیم برنامه های افتتاح مرکز با حضور صنایع، شرکت ها، مراکز علمی مقامات ملی و استانی عنوان کرد. پس از بازدید، جلسه ای برای تبادل نظر و برنامه ریزی در خصوص موضوعات مورد بحث تشکیل شد. در این جلسه همچنین در خصوص برنامه های افتتاحیه، مدعوین و مقدمات لازم تبادل نظر شد.