تقدیر وزارت امور خارجه از تاثیر دوره‌ آموزشی محققان ونزوئلایی در پژوهشگاه در تعمیق روابط دو کشور

مراسم اختتامیه دومین دوره آموزشی محققان ونزوئلایی در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، صبح روز شنبه دهم خرداد ماه جاری با حضور رئیس اداره اول آمریکا و مسوول میز آمریکای وزارت امور خارجه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دومین دوره آموزشی محققان ونزوئلایی در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از دهم اردیبهشت ماه تا دهم خردادماه جاری با حضور شش کارشناس و پژوهشگر اعزامی از چهار موسسه تحقیقاتی آن کشور در پژوهشکده ها و بخش های مختلف تحقیقاتی پژوهشگاه برگزار شد.
آلبرتو کینترو، معاون وزیر علوم ونزوئلا طی سخنانی در مراسم افتتاحیه این دوره که با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، سفیر جمهوری بولیواری ونزوئلا در ایران برگزار شد با ابراز رضایت از میزبانی گرم پژوهشگاه از هیات هشت نفره محققان ونزوئلایی شرکت کننده در نخستین دوره آموزشی در اردیبهشت ماه سال گذشته، هدف از اعزام محققان ونزوئلایی به ایران را گسترش تعاملات محققان دو کشور در حوزه‌های عملی و تولید محصول عنوان کرد.
 شرکت کننده در دومین دوره آموزشی محققان ونزوئلایی در چهار برنامه تخصصی در حوزه‌های مختلف بیوتکنولوژی کشاورزی آموزش دیدند.
 دوره طراحی پروبیوتیک ها در پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه، دوره نهاده های زیستی در کشاورزی در بخش تحقیقات بیوتکنولوژی میکروبی، دوره تولید و کشت جنین حیوانات در بخش‌هاب تحقیقات زیست شناسی سامانه ها و بخش نانوتکنولوژی پژوهشگاه و دوره زیست حسگرها در تشخیص بیماری های دام در پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری برگزار شد.
مهدی کریم، رئیس اداره اول آمریکا و محمود کریمی، مسوول میز آمریکا در وزارت امور خارجه طی سخنانی در مراسم اختتامیه این دوره با ابراز خرسندی از نقش موثر این دوره ها در گسترش همکاری ها و ارتباطات سازنده ایران و ونزوئلا بر توسعه این قبیل همکاری های علمی و فناورانه بین ایران و کشورهای خارجی تاکید کردند.
محققان شرکت کننده در این دوره نیز با تشکر و ابراز خرسندی از میزبانی گرم همکاران ایرانی از جنبه های علمی و ...، تاکید کردند که آموخته های علمی و کاربردی خود در این دوره ها را به محققان دیگر در کشورشان منتقل خواهند کرد و از فرصت فراهم شده برای همکاری مستمر با محققان ایرانی بهره خواهند برد.
 شکری، موسیوند و حجازی روسای بخش های تحقیقاتی  و پژوهشکده صنایع غذایی برگزار کننده این دوره نیز با ارائه گزارشی از مباحث آموزشی ارائه شده بر آمادگی پژوهشگاه برای تدوین و اجرای پروژه‌های مشترک با موسسات تحقیقاتی و دانشگاه های ونزوئلا تاکید کردند.