پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی
پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی در منطقه شمالغرب کشور واقع شده است و با داشتن نیروی انسانی متخصص و متعهد در سه بخش فرایندهای زیستی غذایی، کشت بافت و سلول و میکروبیولوژی ملکولی مشغول به فعالیت میباشد. مهمترین اهداف و مأموریتهای پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی میتوان به ارتقا امنیت غذایی کشور از طریق تولید مواد اولیه و مکملهای تغذیهای مورد نیاز صنایع غذایی و صنایع وابسته با روشهای زیست فناورانه که عمدتاً وارداتی بوده و از ارزش افزوده بالایی برخوردار هستند اشاره نمود. ایجاد کلکسیون باکتریهای اسید لاکتیک بومی کشور، ایجاد کلکسیون ریزجلبکهای بومی کشور، فرمولاسیون و تولید آغازگرهای فراوردههای لبنی بر مبنای باکتریهای اسید لاکتیک بومی شامل پنیر سفید ایرانی، شیرتخمیری پروبیوتیک (فراسودمند)، ماست سنتی ایرانی، دوغ، کره و کشک، توسعه سویههای پروبیوتیک انسانی و توسعه دانش فنی تولید فرآوردههای با ارزش از ریزجلبکها، به نژادی کلاسیک و مولکولی گراسهای سردسيري چند ساله براي معرفي ارقام مناسب علوفهاي و احداث اولین چراگاه دستکاشت کشور در شهرستان سراب آذربایجان شرقی مهمترین اقدامات در حال اجرای پژوهشکده میباشد.
پروژهها












مدیریت
اعضای هیات علمی
کارشناسان
مهندس رزیتا مظلومی اسکوییمهندس اکبر رضاپور مقصودلومهندس حسین محمدزاده جلالی
ادارای/مالی/پشتیبانی
مهندس میروهاب ساقی آتشگاه
همکاران پیشین
- محمد اسماعیلی- محمد اسماعیلی
- محمد اسماعیلی
مهندس سعید عابدی خیابانمهندس سعید عابدی خیابان
مهندس سعید عابدی خیابان
مهندس بهلول محرمیمهندس بهلول محرمی
مهندس بهلول محرمی
مهندس اکبر زرشناسمهندس اکبر زرشناس
مهندس اکبر زرشناس
تماس با ما
برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا با ایمیلtabriz@abrii.ac.ir تماس بگیرید