نخستین دوره جامع منتورشیپ پژوهشی
به همت پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی نخستین دوره جامع منتورشیپ پژوهشی برگزار شد
به همت پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دوره منتورشیپ پژوهشی با حضور بیش از ۱۰۰ نفر شرکت کننده طی روزهای چهارم، یازدهم و هجدهم بهمن ماه جاری در تبریز در حال برگزاری است.
به گزارش روابطعمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، این دوره با همکاری انجمن ژنتیک ایران شاخه استان آذربایجان شرقی و شبکه زیستی ستاد توسعه زیست فناوری سلامت و فناوری های پزشکی برگزار می شود.
افراد شرکتکننده در این دوره ضمن آشنایی با ماموریت های سازمانی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی با مباحث میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی، ژنتیک، مقاله نویسی، هوش مصنوعی و HSE آشنا شده و آمادگی لازم برای ورود به بازار کار با ترسیم آینده شغلی و تاکید بر کارآفرینی در علوم و رشته های مرتبط با بخش های کشاورزی و صنایع غذایی را کسب میکنند. توانمندسازی فارغ التحصیلان بخش کشاورزی جهت تسهیل اشتغال و تاسیس شرکت های دانش بنیان با محوریت زیست فناوری و تولید محصولات با ارزش افزوده بالا از اهداف اصلی این دوره است.
زمینه سازی برای بهبود بهرهوری در فرایند تولیدات مواد غذایی و ارتقا امنیت غذایی از دیگر اهداف این دوره می باشد.