ایران با تولید سالانه بیش از 2 میلیون تن گوشت طیور جایگاه نهم دنیا و سوم آسیا را دارا می باشد. سرانه مصرف گوشت طیور در کشور 26 کیلوگرم است که تقریبا 2/5 برابر مصرف جهانی است. از سوی دیگر صنعت طیور در ایران با مشکلات متعددی از قبیل وجود بیماری های مختلف و مصرف انواع آنتی بیوتیک برای مقابله با بیماری ها، میزان بالای چربی، ضریب تبدیل بالا و بازده پایین لاشه مواجه است. باکتری های پروبیوتیک با بازار جهانی حدود 36 میلیارد دلاری دارای اهمیت فراوانی در کاهش مصرف آنتی بیوتیک ها، افزایش سلامت طیور و شاخص های عملکردی و کیفی طیور دارند.