جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerطی نشستی در پژوهشگاه پاسخ داده شد: چرا و چگونه دانش بنیان شویم؟
طی نشستی در پژوهشگاه پاسخ داده شد: چرا و چگونه دانش بنیان شویم؟

دوره آموزشی حضوری – وبیناری با عنوان «چرا و چگونه دانش بنیان شویم؟» با حضور یکی از سرارزیابان مجرب شرکتهای دانش بنیان در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، مهندس مجید حقیقی، سرارزیاب شرکتهای دانش بنیان که از سال 1392 در زمینه ارزیابی محصولات و شرکتهای دانش بنیان فعالیت دارد مدرس این دوره بودند که صبح دوشنبه دهم مردادماه در محل پژوهشگاه برگزار شد. دکتر پژمان آزادی، قائم مقام فناوری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در معرفی این دوره اظهار داشت: با توجه به سوالات همکاران علاقمند به تاسیس شرکتهای اسپین اف و مدیران هسته های فناور و شرکتهای مرتبط با پژوهشگاه، در خصوص مزایا و فرایند دانش بنیان شدن اقدام به برگزاری دوره آموزشی «چرا و چگونه دانش بنیان شویم؟» شد. این دوره فرصت خوبی برای آگاهی همکاران و عموم علاقمندان از روند دانش بنیان شدن شرکت ها و حمایتهای موجود بود. محتوای این دوره در قالب فیلم نیز ضبط شده که به زودی در اختیار علاقمندان قرار می گیرد.
همچنین مهندس حقیقی مدرس این دوره با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال «تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین» که نشان از توجه جدی به اهمیت شرکتهای دانش بنیان دارد اظهار داشت: این قبیل دوره های آشنایی با شاخص ها و روند ارزیابی دانش بنیانی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای دانشگاه ها و پژوهشگاه ها و واحدهای صنعتی و فناور برگزار می شود. در دوره ای که امروز در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد ضمن معرفی حوزه دانش بنیان و تاریخچه ان، قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان، شاخص های ارزیابی و فرایند ارزیابی دانش بنیان، نحوه ثبت نام شرکتها جهت ارزیابی، مزایای دانش بنیان شدن، انواع شرکتهای دانش بنیان و نیز حمایتهای متنوع صورت گرفته از شرکتهای دانش بنیان معرفی شد

1401-05-10