چهارشنبه 19  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerتقدیر وزیر جهاد کشاورزی از دستاوردهای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی
تقدیر وزیر جهاد کشاورزی از دستاوردهای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

وزیر جهاد کشاورزی در بازدید از پژوهشکده متابولیت‌های ثانویه پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی اظهار داشت: در این پژوهشگاه اقدامات خوبی در حوزه دانش بنیان انجام شده که تاثیر بسیاری در تولید ثروت در بخش کشاورزی دارد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر سید جواد ساداتی نژاد، وزیر جهاد کشاورزی که در جریان سفر استانی هیئت دولت به استان اصفهان از  پژوهشکده متابولیت‌های ثانویه پژوهشگاه و نمایشگاه دستاوردهای تحقیقاتی پژوهشگاه سخن می‌گفت با اشاره به نامگذاری امسال به نام «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین» گفت: امسال، سال دانش بنیان است و وظیفه داریم ۲۰ درصد از شرکت‌های دانش بنیان را در بخش کشاورزی مستقر کنیم.

ساداتی نژاد ادامه داد: سازمان تات در حوزه دانش بنیان کار‌های بسیار خوبی در کشور انجام داده است و یافته‌های این سازمان باید با ترویج به عرصه مزارع ورود کند.

وی ابراز امیدواری کرد که با مصوبات این سفر بتوان مشکلات کشاورزی را در اصفهان به ویژه فلاورجان برطرف کرد و بتوان دانش را به خدمت کشاورزی درآورد.

در بازدید عصر پنج شنبه وزیر جهاد کشاورزی از پژوهشکده متابولیت‌های ثانویه پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر خیام نکویی، معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ناصر موسوی لارگانی، نماینده فلاورجان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار فلاورجان، رییس سازمان جهاد کشاورزی و رییس مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان هم حضور داشتند.

وزیر جهاد کشاورزی و هیأت همراه ضمن بازدید از بخشهای مختلف تحقیقاتی با توضیحات دکتر صالحی جوزانی، رییس پژوهشگاه و دکتر ابراهیمی، رییس پژوهشکده متابولیت‌های ثانویه با فعالیتها، دستاوردها و طرح های در حال اجرا آشنا شدند.
وزیر جهاد کشاورزی و هیأت همراه همچنین در حاشیه این بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پژوهشکده و دستاوردهای مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان نیز که در محل پژوهشکده برپا شده بود، بازدید کردند.
این بازدید با برگزاری جلسه ای با حضور مدیران کشاورزی استان و شرکت‌های دانش بنیان کشاورزی پایان یافت.

1401-03-27