logo jihad
logo jihad
جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerدر پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی دنبال می‌شود: طراحی مدل بهینه سیستم ‌های پرورش ریزجلبک در مناطق مختلف کشور
در پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی دنبال می‌شود:
طراحی مدل بهینه سیستم ‌های پرورش ریزجلبک در مناطق مختلف کشور
در پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی دنبال می‌شود: طراحی مدل بهینه سیستم ‌های پرورش ریزجلبک در مناطق مختلف کشور

 

 

رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از طرح مشترک پژوهشکده و موسسه تحقیقات علوم شیلاتی برای طراحی مدل بهینه سیستم‌های پرورش ریزجلبک براساس شرایط خاص مناطق مختلف کشور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر محمد امین حجازی که در نشست آنلاین دورهمی زیست فناوری با موضوع بیوتکنولوژی صنایع غذایی سخن می‌گفت خاطرنشان کرد: طی این طرح تحقیقاتی مشترک که در چابهار و مناطق حاشیه دریاچه ارومیه در حال اجراست طراحی ‌های مختلف سامانه پرورش ریزجلبک در این مناطق را ارزیابی و مقایسه می کنیم تا به مدلی مناسب برای تعیین سیستم بهینه و اقتصادی پرورش ریزجلبک در هر منطقه از کشور برسیم.
وی تصریح کرد: پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه عمدتا بر دو حوزه بیوتکنولوژی ریزجلبک ها و بیوتکنولوژی باکتری‌های اسید لاکتیک متمرکز شده است. ریزجلبک ها که از آن به عنوان غذای آینده و فرصتی برای آینده یاد می‌شود می‌تواند با توجه به محدودیت‌های فزاینده منابع آب و خاک کشور، جایگزین مناسبی برای بسیاری از محصولات رایج باشد.
حجازی خاطرنشان کرد: باکتری‌های اسید لاکتیک، مهمترین منبع تولید اسید لاکتیک و برخی ترکیبات دیگر مفید تغذیه ایی هستند که تقریبا در تمامی فرآیندهای تخمیر به عنوان استارتر اصلی یا کمکی (از جمله پروبیوتیک) نقش ایفا می کنند و در فرآیندهای مختلف صنایع غذایی و حتی دارویی و ..‌. کاربرد دارند.
وی با بیان اینکه بیوتکنولوژی صنایع غذایی، استفاده از میکروارگانیسم ها یا بخشی از آنها در تولید فرآورده‌های غذایی، ارایه خدمت یا رفع یک معضل را  شامل می‌شود، خاطرنشان کرد: تولید رنگدانه‌های خوراکی، استارترها، آنزیم‌های صنایع غذایی، طعم‌دهنده‌ها و اسیدهای آمینه از زمینه های اولویت دار بیوتکنولوژی صنایع غذایی در کشور به شمار می‌آیند.

 

 

 

 

 

1401-03-08
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

  • آخرین اخبار
  • آخرین مقالات
faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 522,925 | بازدید امروز : 31