جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید دانشجویان دانشکده علوم زیستی دانشگاه تربیت مدرس از پژوهشگاه
بازدید دانشجویان دانشکده علوم زیستی دانشگاه تربیت مدرس از پژوهشگاه

پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی صبح امروز میزبان گروهی از دانشجویان کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس بود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در ابتدای این بازدید دانشجویان با حضور در آمفی تئاتر پژوهشگاه با توضیحات مهندس میربابایی، رئیس روابط عمومی پژوهشگاه و تماشای فیلم معرفی پژوهشگاه با تاریخچه پژوهشگاه و فعالیتها، دستاوردها و پروژه های شاخص پژوهشکده ها و بخش های مختلف تحقیقاتی پژوهشگاه آشنا شدند. در ادامه، این گروه با حضور در بخش تحقیقاتی فیزیولوژی مولکولی با توضیحات دکتر درزی با فعالیت ها و طرح های تحقیقاتی در حال اجرا در این بخش آشنا شدند.
در بخش کشت بافت و انتقال ژن، هم دکتر زمانی و مهندس عروجلو، توضیحاتی را در خصوص روند کشت بافت و انتقال ژن و طرح های تحقیقاتی بخش در این حوزه ها ارائه دادند.
در ادامه، مهندس معتمد هم روند کنترل ذرت های تراریخته وارداتی را به دانشجویان توضیح داد.
در بخش بیوتکنولوژی میکروبی هم دانشجویان ضمن آشنایی با فعالیت ها و دستاوردهای بخش با توضیحات دکتر صادقی در خصوص نحوه استفاده از امکانات پژوهشگاه در تحقیقات پایان نامه های خود راهنمایی های لازم را دریافت کردند.
دانشجویان پس از بازدید از بخش زیست شناسی سامانه ها و آشنایی با تجهیزات مورد استفاده در این بخش که با توضیحات مهندس کریمی فرساد صورت گرفت در بخش تحقیقاتی نانوتکنولوزی حضور یافتند. در این بخش ضمن آشنایی بازدیدکنندگان با تاریخچه و اهداف و فعالیتهای بخش با صحبتهای دکتر داریوش داودی - رئیس بخش - و آشنایی با تجهیزات بخش با توضیحات مهندس هادیان، اعضای هیات علمی بخش هم به معرفی زمینه های تحقیقاتی و طرح های خود پرداختند که در این بخش دکتر قاسمی، دکتر معتمدی و دکتر ناصری در خصوص نانوسنسورها، نانوکودهای آهسته رهش و نانوجاذب های حذب آلاینده های زیستی سخن گفتند.
بازدید از گلخانه تراریخته پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی پایان بخش این بازدید علمی بود.
یدالله دالوند، رییس دبیرخانه کمیته نانوفناوری وزارت جهاد کشاورزی که سرپرستی دانشجویان در این بازدید را برعهده داشت در گفتگو با روابط عمومی پژوهشگاه ضمن تشکر از میزبانی خوب پژوهشگاه از دانشجویان گفت: این بازدید با هدف آشنایی دانشجویان با فعالیتهای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در جهت هدایت و هدفمند کردن پایان نامه های دانشجویان در راستای نیازهای بخش کشاورزی صورت گرفت که برای دانشجویان بسیار جالب توجه بود خصوصا این که با مباحث تازه زیادی آشنا شدند.
وی خاطرنشان کرد: از موضوعات مهمی که در این بازدید مطرح شد، اهمیت توجه به امنیت غذایی بود که می تواند محور تحقیقات کاربردی در قالب پایان نامه و رساله باشد.

عکس:حسن سمیعی

خبر: علی شمس