جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبه سفارش مرکز تحقیقات ابریشم کشور آغاز شد:تحقیقات محققان پژوهشگاه برای دستیابی به دانش فنی ریزازدیادی چهار رقم توت

پروژه تحقیقاتی دستیابی به دانش فنی ریزازدیادی چهار رقم توت در قالب یک قرارداد پژوهشی به سفارش و با همکاری مرکز تحقیقات ابریشم کشور در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی اجرا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، قرارداد اجرای این پروژه تحقیقاتی یک ساله، روز یکشنبه پنجم دی ماه به امضای دکتر صابر گلکاری، رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و دکتر رضا صورتی زنجانی، رییس مرکز تحقیقات ابریشم کشور رسید.براساس این قرارداد، پژوهشگاه متعهد شد  با تلاش محققان پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری دانش فنی موضوع قرارداد را مطابق زمان‌بندی مقرر به مرکز تحویل داده و نسبت به آموزش پنج نفر کارشناس معرفی شده از سوی مرکز اقدام کند.

همچنین مرکز تحقیقات ابریشم را در استفاده از دانش فنی موضوع قرارداد تا یک سال مورد حمایت و مشاوره علمی قرار دهد.

عکس: حسن سمیعی

خبر: علی شمس