جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerاستاد پردیس ابوریحان دانشگاه تهران: زمینه سازی اجرای پروژه های مشترک با پژوهشگاه از طریق توسعه بازدیدهای دانشجویی

پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در روز سه‌شنبه  30 آذرماه به مناسبت هفته پژوهش و فناوری میزبان جمعی از دانشجویان دکتری گروه علوم زراعت و اصلاح نباتات پردیس ابوریحان دانشگاه تهران بود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، این دانشجویان با حضور در بخش های مختلف تحقیقاتی با توضیحات اعضای هیات علمی و محققان هر بخش با زمینه های تحقیقاتی، طرح‌های پژوهشی و دستاوردهای هر بخش آشنا شدند.

دکتر سید احمد سادات نوری، استاد گروه علوم زراعی و اصلاح نباتات پردیس ابوریحان دانشگاه تهران که دانشجویان را در این بازدید همراهی می‌کرد در گفت‌وگو با روابط عمومی پژوهشگاه با تشکر از میزبانی پژوهشگاه در این بازدید اظهار داشت: امیدواریم آشنایی دانشجویان با توانمندی ها و امکانات پژوهشگاه زمینه‌ساز اجرای پروژه‌های مشترک با پژوهشگاه باشد. مطمئنا حضور دانشجویان تازه نفس و پرانگیزه به ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگاه کمک می‌کند و ضمن آن، دانشجویان هم امکان استفاده از ظرفیت ها و امکانات مناسب پژوهشگاه را پیدا می‌کنند.

وی اظهار داشت: این پژوهشگاه از لحاظ سطح علمی و تجهیزات پیشرفته است و امیدوارم بتوانیم همکاری‌های تحقیقاتی بیشتری با پژوهشگاه داشته باشیم و با توسعه بازدیدهای دانشجویی بتوانیم به تعامل و پیوند هر چه بیشتر دانشگاهیان و پژوهشگاه ها کمک کنیم.

گفتنی است دانشجویان مذکور از بخش های فیزیولوژی مولکولی و زیست شناسی سامانه ها بازدید و از نزدیک با توانمندهای این بخش ها آشنا شدند.

1400-09-30