جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerپیام رییس پژوهشگاه در گرامیداشت یاد شهدای 16 آذر و روز دانشجو
پیام رییس پژوهشگاه در گرامیداشت یاد شهدای 16 آذر و روز دانشجو

سه قطره خونی که در شانزدهم آذرماه 1332 بر صحن دانشکده فنی دانشگاه تهران چکید، همچنان گرم و جوشان است تا این روز تا همیشه تاریخ، یادآور حماسه مقاومت قهرمانانه دانشگاه در برابر استبداد و خودکامگی داخلی و استیلای خارجی باشد.

در این سال‌ها، هزاران هزار دانشجو قدم به دانشگاه گذاشتند و فارغ التحصیل شدند اما شریعت رضوی، قندچی و بزرگ نیا همچنان در دانشگاه مانده اند تا منادی رسالت سترگ دانشجویان، دانشگاهیان و نخبگان در برابر مردم و سرنوشت ایران باشند.

کیست که بتواند جایگاه و نقش ویژه ای را که دانشجویان در مسیر پیشرفت و توسعه همه جانبه کشور داشته و دارند کتمان کند؟ در شرایطی که اهمیت حیاتی سلامت، امنیت پایدار غذایی و حفظ منابع طبیعی بیش از پیش بر همگان روشن شده، نقش و جایگاه ویژه دانشجویان رشته های کشاورزی و بیوتکنولوژی در این حوزه ها و تحولات تعیین کننده حال و آینده آنها نیز آشکارتر شده است.

تردیدی نیست که بخش قابل توجهی از موفقیت ها و دستاوردهای ارزشمند پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به عنوان پرچمدار توسعه و پیشرفت فناوری های نوین در بخش کشاورزی کشور نیز مرهون تلاش دانشجویان و دانش آموختگان نخبه و متعهدی است که در طول دو دهه فعالیت پژوهشگاه همواره در کنار اعضای هیات علمی و محققان سختکوش پژوهشگاه حضوری اثربخش داشته اند.

اینجانب ضمن گرامیداشت و تبریک روز دانشجو به فرد فرد دانشجویان کشور به ویژه دانشجویان عزیز پژوهشگاه، سلامتی و توفیقات روزافزون همه عزیزان را در عرصه های مختلف علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت دارم.

1400-09-16