جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerحضور پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان گیلان
حضور پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان گیلان

بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان گیلان (گیل اکسپو) به عنوان مهمترین رویداد پژوهش و فناوری در استان گیلان از روز دوشنبه پانزدهم تا روز پنجشنبه هجدهم آذرماه 1400 بصورت مجازی و با حضور دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی، برخی از دستگاه‌های اجرایی و شماری از شرکت های دانش بنیان با شعار تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها برگزار شد.

پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری نیز ضمن معرفی فعالیت های پژوهشی و توانمندیهای علمی و تجهیزاتی خود، با ارائه دو دستاورد شاخص "معرفی رقم جدید مرکبات به نام پرنیان" و "برنامه پروبیوتیک طیور" و همچنین معرفی چهار پروژه مصوب "اثر مکمل سازی جیره با پروبیوتیک ها بر جمعیت میکروبی روده، ظرفیت دستگاه گوارش  و عملکرد  اقتصادی جوجه های گوشتی"، "اثر تغذیه درون تخم مرغی پروبیوتیک ها بر قابلیت جوجه درآوری، کیفیت جوجه، جمعیت میکروبی روده، ظرفیت دستگاه گوارش و عملکرد اقتصادی جوجه های گوشتی"، "معرفی پروبیوتیک های با منشا گوارشی طیور قابل استفاده در جیره جوجه های گوشتی بر مبنای شاخص های عملکرد، ایمنی و جمعیت میکروبی روده" و "غربالگری و جداسازی جدایه های پروبیوتیکی از منابع مختلف دام، طیور، آبزیان و حشرات صنعتی (زنبور عسل)" در این نمایشگاه حضور یافت.

نمایشگاه گیل اکسپو رویدادی است که هدف آن ارائه یافته های محققان، پژوهشگران و فناوران استان، از یک سو و دریافت نیازهای پژوهشی و فناوری از سوی دیگر برای ایجاد تعامل و شبکه کنشگران زیست بوم علم و فناوری و در نهایت تجاری سازی فناوری و ارتقای قدرت رقابت ملی می باشد. برای دومین سال پیاپی به دلیل محدودیت های کرونایی این نمایشگاه بصورت مجازی برگزار شد و از طریق تارنمای www.gil-expo.ir در دسترس علاقمندان قرار گرفت.

1400-09-15