سه شنبه 11  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerگزارش بازدید رییس و معاون پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از پژوهشکده بیوتکنولوژی متابولیت های ثانویه اصفهان
گزارش بازدید رییس و معاون پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از پژوهشکده بیوتکنولوژی متابولیت های  ثانویه اصفهان

رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در بازدید از پژوهشکده بیوتکنولوژی متابولیت های ثانویه  بر سیاست راهبردی پژوهشگاه در زمینه ضرورت هدف‌گذاری برنامه‌های تحقیقاتی در جهت حل مشکلات کاربردی کشور در حوزه‌های مختلف کشاورزی، گسترش ارتباطات با بخش اجرا، مراکز علمی و تحقیقاتی، پارک های علم و فناوری، صنایع بخش کشاورزی و توجه به اثر بخشی تحقیقات تاکید کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر صابر گلکاری که روز شنبه ۲۰ شهریورماه با  همراهی دکتر پورداد، معاون برنامه ریزی و پشتیبانی پژوهشگاه برای بازدید از پژوهشکده بیوتکنولوژی متابولیت های ثانویه گیاهان زراعی و باغی پژوهشگاه به اصفهان سفر کرده بود، ضمن بازدید از  بخش های تحقیقاتی، آزمایشگاه‌ها، گلخانه تحقیقاتی، کلکسیون شیرین بیان، تاسیسات آبیاری تحت فشار و ... از نزدیک در جریان روند پیشرفت طرح ها و پروژه های در حال اجرا قرار گرفت.
دکتر گلکاری و دکتر پورداد همچنین از سه شرکت دانش بنیان مستقر در پژوهشکده متابولیت‌های ثانویه پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید کردند.
طی این سلسله بازدیدها، دکتر ابراهیمی سرپرست پژوهشکده و اعضای هیأت علمی، محققان و کارشناسان توضیحاتی در مورد فعالیت ها و طرح های تحقیقاتی هر بخش ارائه دادند.
در ادامه طی جلسه ای عمومی با حضور دکتر گلکاری و دکتر پورداد، گزارشی از عملکرد پژوهشکده اصفهان توسط دکتر ابراهیمی، رییس پژوهشکده ارائه و مسئولان و کارشناسان بخش های تحقیقاتی و امور اداری و مالی پژوهشکده هم ضمن معرفی خود و فعالیتشان، در رابطه با برخی موضوعات و مسائل پژوهشی، پرسنلی و اداری با رئیس و معاون برنامه ریزی و پشتیبانی  پژوهشگاه گفت‌وگو کردند.
 در این جلسه دکتر گلکاری پس از آشنایی با فعالیت های صورت گرفته توسط این پژوهشکده با تقدیر از تلاش‌ها و اقدامات صورت گرفته و دستاوردهای حاصل در خصوص اولویت های پژوهشگاه درخصوص طرح ها و پروژه ها توضیحاتی ارائه و تاکید کرد که نتایج طرح ها و پروژه های خاتمه یافته بایستی با اجرای طرح‌های پایلوت، طرح‌های تحقیقی ترویجی،  قراردادهای انتقال فناوری به بهره‌برداران منتقل شود و از پتانسیل بخش خصوصی در تجاری سازی یافته‌های تحقیقاتی حداکثر بهره‌برداری بعمل آید. ایشان همچنین بر استفاده بهینه از منابع و توجه به منابع جدید درآمدی تاکید کردند.
در این بازدیددکتر پورداد ضمن اشاره به طرح‌های کلان بازبینی در برنامه‌های تحقیقاتی برای همراهی با اهداف طرح‌های کلان را ضروری دانستند. دکتر پورداد با استماع نقطه نظرات و مطالبات پرسنلی بر پیگیری این درخواست‌ها در ظرفیت قوانین و مقررات موجود تاکید کرد.

1400-06-22
منبع : روابط عمومی پژوهشکده متابولیت های ثانویه