جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید دانشجویان دانشگاه امام خمینی از پژوهشکده.(96/2/30)
بازدید دانشجویان دانشگاه امام خمینی از پژوهشکده.(96/2/30)

آشنایی با قابلیت های مراکز علمی، لازمه پیشرفت دانشجویی

امکانات و اساتید برجسته پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی این پژوهشکده را به قطب علمی کشور در زمینه بیوتکنولوژی کشاورزی و شاخص مهم نیازسنجی علمی دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری رشته¬های مرتبط کشاورزی تبدیل نموده است.

دکتر راحله خادمیان عضو هیات علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین در جریان بازدید دانشجویان مقطه کارشناسی ارشد رشته اصلاح نباتات این دانشگاه با بیان مطلب فوق افزود: پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی دارای فعالیت های و امکانات منحصر به فردی است که لازم دیدیم دانشجویان به جهت انتخابی که در آینده خواهند داشت با این مرکز مهم علمی آشنا شوند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی 10 نفر از دانشجویان رشته اصلاح نباتات در مقطع کارشناسی ارشد روز شنبه 30/02/96 پس از استماع معرفی کوتاهی از اهداف و فعالیت های کلی پژوهشکده از بخش های تحقیقاتی فیزیولوژی مولکولی ،کشت بافت و سلول ، بیوتکنولوژی میکروبی ، نانو تکنولوژی ، زیست سامانه ها و سالن فیتوترون ها بازدید کردند.

در جریان این بازدید دانشجویان با راهنمایی کارشناسان مجرب بخشهای تحقیقاتی از نزدیک در جریان اهم فعالیتهای علمی و برخی پروژه های مصوب در حال اجرا قرار گرفتند.

این بازدید در راستای تقاضای شماره 36/16/ص مورخ 18/02/96دانشگاه مذکور صورت گرفت.

عکس: سینا معتمدراد

1396-02-30