جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبرگزاری دوره پیشرفته بیوتکنولوژی کشاورزی با مدرسانی از پژوهشگاه
برگزاری دوره پیشرفته بیوتکنولوژی کشاورزی با مدرسانی از پژوهشگاه

دوره پیشرفته بیوتکنولوژی کشاورزی با مدرسانی از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار می‌شود.

دکتر فروغ قاسمی، عضو هیأت علمی بخش تحقیقات نانو تکنولوژی کشاورزی پژوهشگاه  بیوتکنولوژی کشاورزی و دبیر اجرایی این دوره در گفتگو با روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی اظهار داشت:  دوره تخصصی بیوتکنولوژی کشاورزی به عنوان یکی از دوره‌های عالی مدرسه ملی زیست فناوری ایران در سطح پیشرفته و به صورت مجازی توسط انستیتو پاستور ایران (به عنوان برگزار کننده علمی) برگزار می شود.
 هدف از برگزاری این دوره، تربیت پژوهشگران برای ورود به حوزه فناوری و تولید محصولات فناورانه در حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی است.

وی با بیان این که محتوای آموزشی این دوره مجازی توسط اعضای هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی تهیه شده و دبیر علمی این دوره نیز دکتر خوش خلق سیما، رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی است، اظهار داشت: شرکت‌کنندگان با حضور در این دوره تخصصی با آخرین پیشرفتهای بیوتکنولوژی کشاورزی در حوزه‌های مختلف آشنا می‌شوند.
سرفصل‌های این دوره شامل
فیزیولوژی مولکولی، کشت بافت و سلول، مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی، زیست شناسی سامانه ها، نانوتکنولوژی و حقوق مالکیت فکری و زیست فناوری کشاورزی است.
 وی درباره گروه‌های هدف این دوره گفت: مخاطبان مدرسه ملی زیست فناوری، دانشجویان و دانش‌آموختگان تمام گرایش‌های رشته‌های زیست شناسی، کشاورزی، علوم پزشکی، شیمی، ریاضی
و رشته های مرتبط با آی تی و مهندسی پزشکی هستند که می‌توانند حسب علاقه در هر یک از دوره‌های تخصصی مدرسه از جمله دوره بیوتکنولوژی کشاورزی شرکت کنند.
عضو هیأت علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی تصریح کرد: علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام در این دوره به نشانی الکترونیکی https://www.biotechcourse.com/panel?lang=fa&id=11 مراجعه کنند.

عکس: حسن سمیعی
خبر: علی شمس