جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerمراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری و تقدیر از برترین‌های پژوهشگاه در سال جاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر نیراعظم خوش خلق سیما، رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی طی سخنانی در این مراسم با تبریک هفته پژوهش و فناوری و تقدیر از تلاش‌های  اعضای هیات علمی و کارکنان پژوهشگاه اظهار داشت: سال 1399 با توجه به پاندمی کرونا و مشکلات ناشی از تحریم‌ها، سال بسیار سختی بود اما به لطف خدا و با تلاش همکاران متعهد پژوهشگاه که به رغم همه محدودیت‌ها با تلاشی مضاعف به جنگ مشکلات رفتند، نه تنها خللی در فعالیت‌های پژوهشگاه ایجاد نشد که به دستاوردهای بزرگی نیز دست یافتیم.

وی با اشاره به این که به منظور مهار پاندمی کرونا در ماه‌های اخیر، دولت مصوباتی مبنی بر تعطیلی یا کاهش ساعات کاری ادارات داشت، اظهار داشت: انگیزه و تعهد بالای همکاران نسبت به انجام پروژه ها و طرح‌های پژوهشی باعث شده بود که همگی به نوعی نگران اختلال در کارهای پژوهشی باشند و با برنامه‌ریزی و تلاش مضاعف سعی کردند به هر نحو ممکن از بروز وقفه در امور جلوگیری و جای خالی دانشجویان را هم که به دلیل مقررات پیشگیری از کرونا در پژوهشگاه حضور ندارند پر کنند.

دکتر خوش خلق سیما با اشاره به قطعی شدن ساختار پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در پی ارتقا از پژوهشکده به پژوهشگاه که با تلاش و پیگیری چندساله محقق شده است از تلاش همکاران پژوهشگاه به ویژه دکتر غفاری که با پشتکار بالا، روند اداری این امر را در وزارت علوم پیگیری کرده تقدیر و تاکید کرد: دستاورد بزرگ این مجموعه در رسیدن به جایگاه پژوهشگاه به عنوان نخستین واحد پژوهشی در سطح وزارت جهاد کشاورزی در حالی است که این پژوهشگاه، جوان‌ترین واحد پژوهشی در بین موسسات تحقیقاتی پرسابقه وزارت جهاد کشاورزی است. با این حال، موفقیت‌های مجموعه همکاران در عرصه‌های مختلف تحقیقات بیوتکنولوژی کشاورزی به حدی بوده که مراجع مربوطه با اعطای مجوز پژوهشگاه موافقت کرده‌اند.

در ادامه این مراسم، ضمن تقدیر از دکتر محمدرضا غفاری، عضو هیات علمی پژوهشگاه به دلیل پیگیری‌هایی که در روند اداری ایجاد پژوهشگاه بیوتکنولوژی داشته از دکتر لیلا مامنی، رییس بخش تحقیقات نانوفناوری پژوهشگاه به عنوان مدیر جوان برتر سال 99 پژوهشگاه، دکتر الهه معتمدی، دکتر شهره آریائی نژاد و دکتر فرهاد وحیدی به عنوان پژوهشگران فعال در تحقیقات در مرز دانش، رسول امیریان و صالح امیری به عنوان محققان نمونه مریم فارسی و پیام پتکی به عنوان کارشناسان تحقیقاتی نمونه و دکتر قاسم محمدی نژاد، عضو هیات علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان به عنوان همکار پژوهشی برتر و مریم کاسب به عنوان کارشناس پشتیبانی نمونه سال 99 پژوهشگاه،  تقدیر شد. به‌طور همزمان در مراسمی جداگانه از محققان برتر پژوهشکده‌های منطقه‌ای پژوهشگاه نیز در پژوهشکده‌های مربوطه تقدیر به عمل آمد.

عکس: حسن سمیعی

خبر: علی شمس