جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerپیام تبریک ریاست پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به مناسبت هفته پژوهش
پیام تبریک ریاست پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به مناسبت هفته پژوهش

دکتر نیراعظم خوش خلق سیما، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در پیامی، هفته پژوهش و فناوری را به تمامی محققان و تلاشگران عرصه پژوهش و فناوری تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، متن پیام دکتر خوش خلق سیما بدین شرح است: «امسال در حالی به استقبال هفته پژوهش و فناوری می‌رویم که شیوع عالمگیر ویروس کووید ۱۹ در کمتر از یک سال، صدها هزار نفر را در سراسر دنیا به کام مرگ کشیده و روال عادی زندگی را در ایران و بسیاری از کشورهای جهان به نحوی بی سابقه، مختل کرده است.‌

در حالی به سالگرد بروز ویروس شوم کرونا نزدیک می‌شویم که ساکنان این سیاره خاکی بیش از هر زمان دیگر به اهمیت دانش و پیشرفت‌های علمی پی برده‌اند و چشمان بشریت به اندیشه و دستان توانمند دانشمندان و نوآوران دوخته شده تا نوش‌دارویی برای درمان و یا مهار این بیماری مرگبار بیابند.

در حقیقت ویروس کرونا با همه ابعاد هولناک آن حامل این درس بزرگ بود که تداوم حیات و رفع چالش‌های فراروی بشر تنها به مدد بهره‌گیری از دانش و نوآوری و رهیافتهای تحقیقاتی و تکنولوژیک میسر است و هزینه کرد در حمایت از پژوهش و فناوری،  سرمایه‌گذاری پرسودی است که ثمرات شیرین آن در هنگام مواجهه با مشکلات و دشواری‌ها به بار می نشیند.

پاندمی کرونا در کنار تلفات انسانی سنگین، لطمات کمرشکنی نیز به اقتصاد و تولید کشورها وارد کرده است. با این همه اقتصاد ایران که سالهاست تحت تحریم‌های ناجوانمردانه غرب، رنجور شده، توانست به برکت همدلی و تلاش فعالان بخش‌های مختلف تولیدی، صنعتی و کشاورزی با سربلندی از بوته این آزمون تاریخی نیز بیرون آید.

خوشوقتیم که پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به رغم همه محدودیت‌ها و مشکلات بی سابقه ماه‌های اخیر، حرکت بالنده خود را در مسیر ارتقای کمی و کیفی دستاوردهای پژوهشی با امید و انگیزه‌ای دوچندان ادامه داده و به موفقیت‌های کم نظیری در عرصه تجاری‌سازی و انتقال دستاوردهای پژوهشی، رفع نیازهای صنعت و کمک به کسب و کارهای دانش بنیان تولیدی رسیدیم.

این موفقیت‌ها که حاصل تلاش فرد فرد اعضای هیات علمی، کارشناسان، پژوهشگران، دانشجویان و پشتیبانان بخش تحقیقات در حوزه اداری است، شعار هفته پژوهش و فناوری امسال را که «پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید» است در عمل، عینیت بخشیده است.

اینجانب ضمن تبریک هفته پژوهش به تمامی تلاشگران عرصه پژوهش و فناوری کشور به ویژه خانواده بزرگ و فرهیخته پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و ارج نهادن به خدمات و دستاوردهای درخشان آنها، سلامتی و توفیق روزافزون عزیزان را از درگاه یکتای بی همتا مسالت دارم.

نیراعظم خوش خلق سیما

رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی