جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerدوره آموزشی "ایمنی کار در آزمایشگاه" برگزار شد
دوره آموزشی
دوره آموزشی "ایمنی کار در آزمایشگاه" برگزار شد

دوره آموزشی ایمنی کار در آزمایشگاه به همت پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در محل سالن همایش های موسسه نهال و بذر  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در این کارگاه که طی روزهای یکشنبه و دوشنبه 13 و 14 بهمن ماه برگزار شد جمع زیادی از محققان و کارکنان آزمایشگاه های پژوهشگاه و نیز تعدادی از  نمایندگان سایر موسسات سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در کارگروه ساماندهی آزمایشگاه ها حضور داشتند.
هدف از برپایی این دوره، افزایش آگاهی و آمادگی پژوهشگران و محققان آزمایشگاه ها در مواجهه با عوامل زیان آور محیط کار و آشنایی با نکات ایمنی و بهداشت محیط کار آزمایشگاه و سایر الزامات فعالیتهای آزمایشگاهی، ایمن سازی محیط و پیشگیری از حوادث شغلی در آزمایشگاه ها بود.

سرفصل این دوره آموزشی هم شامل اصول صحیح کار با مواد
شیمیایی و تجهیزات آزمایشگاهی، آشنایی با روشهای برچسب گذاری و فهرست برداری از مواد شیمیایی (MSDS)،  عوامل فیزیکی زیان آور محیط کار آزمایشگاه، وسایل حفاظت فردی و لزوم استفاده از آنها در آزمایشگاه،  ارگونومی در آزمایشگاه، ایمنی زیستی در آزمایشگاه ها و   آشنایی با گروه های آتش و روش های مقابله با آن بود.

یکی از مدرسان دوره "ایمنی کار در آزمایشگاه"، دکتر بنی اعمام بود که علاوه بر تالیف دو جلد کتاب در این حوزه، سابقه تدریس در کارگاه های متعدد  HSE در دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی و فعالیت در مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت و بهداشت کار وزارت کار را دارد.
دیگر مدرس این دوره، مهندس وطن دوست، دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد HSE و مشاور و متخصص در امور ایمنی حریق بود.

عکس: حسن سمیعی

1398-11-14