جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerآشنایی دانشجویان دانشگاه تهران با دستاوردهای نانوتکنولوژی کشاورزی در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

دانشجویان کارشناسی ارشد کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، 9 آذرماه 97  با دستاوردها و اقدامات این پژوهشگاه در حوزه نانوتکنولوژی کشاورزی آشنا شدند.

جمعی از دانشجویان مقطع  کارشناسی ارشد رشته اصلاح نباتات دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی دانشگاه تهران در بازدید از بخش نانوتکنولوژی کشاورزی با اهم دستاورد ها و اهداف و تجهیزات این بخش تحقیقاتی آشنا شدند .

به گزارش اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها طی این بازدید خانم مهندس هادیان کارشناس دیگر بخش تحقیقات نانوتکنولوژی کشاورزی توضیحات تکمیلی در راستای تجهیزات میکروسکوپی بخش ارائه نمود. وی در مصاحبه با اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها افزود در توضیحاتی که به دانشجویان ارائه دادیم آشنایی با انواع میکروسکوپ ها نظیر میکروسکوپ های اپتیکی، فلورسنت، کنفوکال، الکترونی و میکروسکوپ نیروی اتمی(AFM) را شرح داده شد. وی ادامه داد هر چند در بخش نانوتکنولوژی تنها دو میکروسکوپ اپتیکی و AFM موجود می باشد اما سعی شد با در معرض نمایش گذاشتن نمونه های اسکن شده از این تجهیزات، دانشجویان را از نزدیک با نحوه بزرگنمایی در این میکروسکوپ ها آشنا کنیم.

گفتنی است دانشجویان مذکور پس از این بازدید ضمن ابراز خرسندی و رضایت از بازدید، تجهیزات موجود در بخش نانوتکنولوژی را در سطح بالای تحقیقات دانستند.

عکس: حسن سمیعی

مورخ: 09-09-98