logo jihad
logo jihad
سه شنبه 11  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبه همت محققان پژوهشکده متابولیت های ثانویه صورت گرفت: ایجاد مشاغل خانگی کم هزینه در زمینه پرورش گیاهان زینتی به روش کشت بافت
به همت محققان پژوهشکده متابولیت های ثانویه صورت گرفت:
ایجاد مشاغل خانگی کم هزینه در زمینه پرورش گیاهان زینتی به روش کشت بافت
به همت محققان پژوهشکده متابولیت های ثانویه صورت گرفت: ایجاد مشاغل خانگی کم هزینه در زمینه پرورش گیاهان زینتی به روش کشت بافت


با تلاش محققان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در قالب یک شرکت دانش بنیان، زمینه آموزش و اشتغال دانش آموختگان علاقمند به راه اندازی واحدهای کم هزینه پرورش گل و گیاهان زینتی فراهم شد.
  

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر مرتضی ابراهیمی، عضو هیات علمی پژوهشکده متابولیت های ثانویه پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با اعلام این مطلب خاطرنشان کرد: شرکت دانش بنیان زیست فنآوری طوبی مهرگان مستقر در پژوهشکده متابولیت های ثانویه (اصفهان) به منظور تقویت مهارتهای حرفه ای دانش آموختگان و ایجاد اشتغال، اقدام به برگزاری دوره های آموزشی رایگان پرورش گیاهان زینتی کرده است. تاکنون حدود 25 نفر از دانش آموختگان کشاورزی  با هماهنگی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان در دوره های مهارت آموزی این مجموعه شرکت کرده اند.
وی تصریح کرد: 
در تلاشیم با ایجاد انگیزه در مهارت آموزان و تامین نشاء کشت بافتی و دیگر نهاده های مورد نیاز زمینه ایجاد واحدهای ارزان قیمت و کم هزینه تولید گیاه و گیاهان زینتی را فراهم کنیم.
ابراهیمی تصریح کرد: از آنجا که راه اندازی کسب و کار در حوزه پرورش گیاهان زینتی خصوصا در شهرهایی مثل اصفهان که گلخانه های پلاستیکی جواب نمی دهد مستلزم هزینه های بسیار سنگینی است که از عهده بیشتر دانش اموختگان و علاقمندان بر نمی آید رویکرد ما در دوره ها بدین صورت است که با آموزش روش های کم هزینه مثل پرورش گل در قفسه و تامین نشاء و ارائه مشاوره های لازم امکان اشتغال علاقمندان در واحدهای کوچک و خانگی پرورش گل را فراهم کنیم. در این راستا شش، هفت نفر از مهارت آموزان که فضای محدودی در محل هایی مثل زیرزمین منزل در اختیار داشتند با قفسه بندی یا در کف زمین اقدام به پرورش گل و گیاهان زینتی در قالب مشاغل خانگی کرده اند که آمادگی داریم در زمینه جلب مشتری و فروش محصولات هم به آنها کمک کنیم.
عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با تاکید بر این که در شرایط فعلی تقویت چنین مشاغلی می تواند یکی از راهکارهای مناسب جهت اشتغال زایی و کسب درآمد برای دانش آموختگان کشاورزی و جوانان جویای کار روستایی باشد اظهار داشت: این مجموعه دانش بنیان در نظر دارد به کمک سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان با ایجاد یک شبکه هدفمند از این تولید کنندگان خانگی، عرضه و فروش محصولات تولید شده در بازار را تسهیل کند.

 

  

                                              
 

مورخ : 13-07-98

 

1398-07-13
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 523,622 | بازدید امروز : 175