جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerسرپرست مرکز رشد واحدهای فناور بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه شمال منصوب شد
سرپرست مرکز رشد واحدهای فناور بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه شمال منصوب شد
دکتر سید علی نور حسینی به عنوان سرپرست مرکز رشد واحدهای فناور بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه شمال منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با استناد به موافقت نامه شماره 4613/25 مورخ 1395/10/29 با موضوع همکاری و مشارکت در تاسیس راه اندازی و راهبردی مرکز رشد واحدهای فناور بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه شمال و پیشنهاد رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی (نامه شماره 1025/251 مورخ 1398/01/18) ، دکتر سید علی نور حسینی به مدت یک سال به عنوان سرپرست مرکز رشد واحدهای فناور بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه شمال منصوب شد.
در حکم انتصاب دکتر نورحسینی آمده است: انشالله با بهره گیری از تقوای الهی ، دانش تخصصی و تجارب شخصی و ظرفیتهای ارزشمند مراکز پژوهشی و دانشگاهی و با همکاری کلیه کنشگران نظام علم و فناوری کشور در انجام وظایف محوله که هدف نهایی آن هدایت و دارایی و توسعه کسب و کار مبتنی بر علم و فناوری خواهد بود موفق و منصور باشید.
گفتنی است مرکز رشد واحدهای فناور بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه شمال با اهدافی از جمله حمایت از تشکیل و توسعه شرکت های کوچک و متوسط دانش بنیان در حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی و ارائه فضای اداری و آزمایشگاهی تخصصی و ارائه خدمات حمایتی شامل خدمات اداری، اطلاع رسانی، پشتیبانی، فنی، مشاوره‌ای و آموزشی با تعرفه های مناسب به شرکت های نوپای مستقر در بهمن ماه ۱۳۹۶، افتتاح شد..

1398-02-10