سه شنبه 11  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبرگزاری روز درب های باز در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی : پیوند دانشگاه، مدارس و پژوهشگاه و ارایه جذابیت های پژوهشگاه برای بازدید کنندگان
برگزاری روز درب های باز در  پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی : پیوند دانشگاه، مدارس و پژوهشگاه و  ارایه جذابیت های پژوهشگاه برای بازدید کنندگان

پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی روز دوشنبه همزمان با سومین روز هفته پژوهش با برگزاری مراسم روز «درهای باز» (open day) پذیرای ده ها تن از دانشجویان، دانش آموزان و علاقمندان و عموم مردم بود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، این پژوهشگاه که به طور معمول در طول سال پذیرای بسیاری از دانشگاه ها، موسسات و مراکز پژوهشی، مقامات و... برای بازدید از بخش های تحقیقاتی و دستاوردها و محصولات خود است، هر ساله همزمان با هفته پژوهش با اعلام روزی به عنوان روز درهای باز پژوهشگاه در فراخوانی از اقشار مختلف مردم دعوت می کند با حضور در پژوهشگاه از بخش های مختلف آن بازدید کرده و از نزدیک با فعالیت ها و دستاوردهای محققان پژوهشگاه آشنا شوند.

بازدیدکنندگانی که در روز درهای باز به صورت گروهی از پژوهشگاه بازدید کردند از دانشجویان کارشناسی دانشگاه شهید بهشتی،
 دانشگاه تهران، دانشگاه پیام نور کرج، دبیرستان دخترانه فرزانگان 4 کرج، دبیرستان پسرانه اندیشه میلاد فردیس کرج، دبستان های دخترانه و پسرانه سید جمال الدین اسدابادی بودند.

در جریان این بازدیدها دکتر نیراعظم خوش خلق سیما، رییس پژوهشگاه با حضور در جمع دانش آموزان در سالن اجتماعات پژوهشگاه با زبانی ساده به معرفی فعالیتهای پژوهشگاه پرداخت و تعدادی از اعضای هیات علمی هم با زبانی ساده به معرفی تحقیقات و طرح های در حال اجرای خود پرداختند.

در حاشیه این بازدیدها ، سخنرانی توسط معاون پژوهشی پژوهشگاه ، دکتر حسینی سالکده برای دانشجویان مقطع کارشناسی رشته بیوتکنولوژی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.  و همچنین توضیحات تخصصی در خصوص آشنایی با میکروسکوپ ها  در بخش نانو برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته اصلاح نباتات دانشکده علوم و مهندسی دانشگاه تهران ارایه شد.

محققین و کارشناسان و حتی دانشجویان پژوهشگاه با روحیه علمی بالا و مشتاقانه برای بازدید کنندگان فعالیت ها و دستاوردهای علمی پژوهشگاه برای آنها تشریح می کردند و با حوصله تمام به سئوالات آنها پاسخ گو بودند ، هدف از برگزاری بازدید "درب های باز" تعامل دانشگاه ها و مدارس و عموم مردم با فعالیت ها و دستاوردهای علمی پژوهشگاه بود .

در این مراسم از، شرکت های همچون کیمیا پخش شباب البرز نماینده انحصاری نیک منش، کوه گل، ریوولات، خجسته، آرتاکیش و طلوع در سطح استان البرز برای ارایه محصولات خود بصورت اسپانسر غذایی در راستای برگزاری این مراسم دعوت شده بود.

همچنین در این روز بازارچه ای از دستاوردها و فروش برخی محصولات فناورانه و توانمندی های هنری دانشجویان و کارکنان پژوهشگاه از قبیل هنرهای دستی چرم ، بافتنی، گلدوزی و دم نوش های کشت بافتی و گیاهان درون شیشه ای در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفت.

پژوهشگاه در روز درهای باز همچنین میزبان دکتر شیخ الاسلام و هیاتی از اعضای انجمن غذا و تغذیه حامی سلامت و اعضای هیات علمی و دانشجویان دکتری دانشگاه های علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی بود که از بخش های مختلف تحقیقاتی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، از جمله کشت بافت و سلول، فیزیولوژی مولکولی، نانوتکنولوژی کشاورزی، بیوتکنولوژی میکروبی مهندسی ژنتیک و زیست شناسی سامانه ها و همچنین گلخانه گیاهان تراریخته بازدید کردند و کارشناسان بخش های تحقیقاتی در آزمایشگاه ها، توضیحات مبسوطی از اقدامات و دستاوردهای پژوهشگاه ارائه دادند که مورد توجه ویژه بازدیدکنندگان قرار گرفت.

1397-09-26