جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerرایحه شکوفه های پژوهش در پژوهشگاه در نخستین روز هفته پژوهش و فناوری
رایحه شکوفه های پژوهش در پژوهشگاه در نخستین روز هفته پژوهش و فناوری

در نخستین روز از هفته پژوهش و همزمان با نواخته شدن زنگ پژوهش، پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی میزبان دانش آموزانی بود که با حضور پرنشاط و شوق پرسشگری خود رایحه دل انگیز بهار پژوهش را به پژوهشگاه آوردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی این پژوهشگاه که در تمام طول سال، پذیرای گروه های مختلف دانشجویی و دانش آموزی است هر سال در هفته پژوهش و فناوری، بیشترین گروه های بازدیدکننده را میزبانی می کند. علاوه بر این پژوهشگاه یک روز از هفته پژوهش و فناوری را به عنوان روز درهای باز پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به معرفی دستاوردهای پژوهشگاه به عموم شهروندان و خانواده ها اختصاص می دهد که در این روز بازدید تمام علاقمندان از هر گروه سنی از پژوهشگاه کاملا آزاد است.  امسال سومین روز هفته پژوهش - روز دوشنبه 26 آذرماه - به عنوان روز درهای باز پژوهشگاه تعیین شده است.
شنبه 24 آذرماه که در تقویم ملی هفته  پژوهش به عنوان روز پژوهش، فناوری، مدرسه و دانشگاه نامگذاری شده همزمان با نواخته شدن زنگ پژوهش در مدارس، پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی میزبان گروهی از دانش آموزان کلاس پنجم دبستان ابتدایی دخترانه سید جمال الدین اسد آبادی کرج بود.
خانم محمودی، آموزگار این کلاس که 27 سال سابقه خدمت فرهنگی معتقد است روحیه پژوهشگری و علاقه به تحقیق را باید از کودکی و  کلاس های دوم و سوم دبستان در  دانش آموزان ایجاد کرد.
 وی ابراز خرسندی کرد که آموزش و پرورش نیز خصوصا در چند سال اخیر بیش از گذشته به اهمیت پژوهش واقف شده و بسیار بیشتر از سالهای ابتدایی معلمی او بر ضرورت  پرورش دانش آموزانی با روحیه پرسشگری و تحقیق تاکید می شود.
محمودی در گفت و گو با روابط عمومی پژوهشگاه در خصوص هدف بازدید دانش آموزان از پژوهشگاه خاطرنشان کرد اولین بار دو سال پیش دانش آموزان یکی از کلاس های خود را برای بازدید به پژوهشگاه آوردم. جذابیت آن بازدید برای دانش آموزان و تاثیر بارز آن در علاقه مند کردن آنها به دروس انگیزه ای شد که امسال هم دانش آموزان خود را به بازدید از پژوهشگاه بیاورم.
وی در پایان تصریح کرد: اطلاعاتی که دانش آموزان در بازدید از پژوهشگاه دریافت می کنند هماهنگی زیادی با سرفصلهای مربوطه در درس علوم آنها دارد و مطمئنم که این بازدیدها علاوه بر ایجاد انگیزه بیشتر برای درس خواندن و تقویت روحیه پژوهشگری در دانش آموزان در جهتدهی به آینده تحصیلی و انتخاب رشته آنها هم اثرگذار است.

1397-09-25