جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerگزارش تصویری کارگاه تئوری و عملی اطفاء حریق در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی
گزارش تصویری  کارگاه تئوری و عملی اطفاء حریق در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی
گزارش تصویری کارگاه تئوری و عملی اطفاء حریق در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

برگزاری دوره آموزشی اطفاء حریق با حضور جمعی از مسئولین کارشناسان آزمایشگاه ها و بخش های تحقیقاتی، طی روز چهارشنبه مورخ 30/8/97 ابه مدت چهار ساعت در محل سالن آمفی تئاتر پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در این دوره آموزشی که توسط آقای مهندس ده دشتی مشاور وزارت کار و مدرس دوره­های اسمنی ، آتش­نشانی به تشریح حوادث مرتبط با عدم رعایت نکات ایمنی در حوزه حریق و آتش­سوزی پرداخت و همچنین به اقدامات ضروری و لازم الاجراء جهت مقابله با حادثه پرداخت.

از جمله موارد دیگری که توسط ده دشتی در این دوره آموزشی مطرح شد، معرفی انواع محتلف حریق: حریق ناشی از اشتعال جامدات، مایعات، گازها و الکتریسیته و آشنایی با انواع خاموش­کننده­های پودری، گازکربنیک، کف، آب، هالوژنه و آموزش انتخاب روش­های مناسب مقابله با آتش با استفاده از خاموش­کننده مناسب از دیگر مطالب ارائه شده در دوره آموزشی بود.

در پایان، با ایجاد آتش در محوطه باز موسسات تحقیقاتی فراگیران توسط مدرس این دوره، با نحوه حمل و استفاده از کپسول اطفاء حریق به طور عملی و کاربردی آشنا شدند.

1397-08-30