جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerنشست ریاست پژوهشگاه با بخش بیوتکنولوژی میکروبی برگزار شد
نشست ریاست پژوهشگاه با بخش بیوتکنولوژی میکروبی برگزار شد

نشست صمیمانه ریاست پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با بخش تحقیقاتی بیوتکنولوژی میکروبی، صبح چهارشنبه، 26 اردیبهشت ماه 97 در محل آزمایشگاه این بخش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در این نشست که با محورهای ارائه برنامه ها، خروجی برنامه ها و چالش های پیش رو برگزار شد، دکتر خوش خلق سیما، رئیس پژوهشگا،  ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده، بر ایده ها و فناوری های نوین که در حال پیاده سازی است و لزوم استفاده از آنها در آزمایشگاه ها به منظور تامین زیر ساخت های مالی و تجهیزاتی تاکید کرد.

در این جلسه که دکتر مریم هاشمی، رئیس بخش بیوتکنولوژی میکروبی، دکتر حسین قنواتی، دکتر میثم طباطبایی، و جمعی دیگر از اعضای هیات علمی و دانشجویان این بخش حضور داشتند، اقدامات انجام شده و برنامه های پیش رو توسط رئیس بخش تشریح شد. همچنین اعضای هیات علمی، برنامه ها و فعالیت های علمی - پژوهشی بخش بیوتکنولوژی میکروبی را تشریح کردند.

در بخش دیگری از این جلسه، موضوعات مربوط به مسائل پژوهشی، رفاهی و مشکلات دانشجویان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و دانشجویان نیز از ریاست پژوهشگاه به خاطر حل مشکلات موجود در بخش بیوتکنولوژی میکروبی تشکر کردند. همچنین همکاران بخش بیوتکنولوژی میکروبی در زمینه تسهیل چرخه تصویب پروژه ها و امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی لازم، مسائل و چالش های خود را مطرح کردند.

1397-02-26