logo jihad
logo jihad
جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید دانشجویان دانشگاه رامین خوزستان از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی: پژوهشگاه می تواند منشا تحقیقات برای مقابله با پدیده ریزگردها باشد
بازدید دانشجویان دانشگاه رامین خوزستان از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی: پژوهشگاه می تواند منشا تحقیقات برای مقابله با پدیده ریزگردها باشد
بازدید دانشجویان دانشگاه رامین خوزستان از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی: پژوهشگاه می تواند منشا تحقیقات برای مقابله با پدیده ریزگردها باشد

 

بازدید دانشجویان دانشگاه رامین خوزستان از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی:

پژوهشگاه می تواند منشا تحقیقات برای مقابله با پدیده ریزگردها باشد

 

پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، صبح سه شنبه، 18 اردیبهشت ماه 97، میزبان دانشجویان دانشگاه رامین خوزستان بود؛ دانشجویان خطه جنوب کشور که مدت هاست با ریزگردها دست و پنجه نرم می کنند، طی بازدید از بخش های تحقیقاتی، با فعالیت ها و دستاوردهای پژوهشگاه آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در این بازدید که به سرپرستی دکتر هاشم موسوی استاد دانشگاه رامین خوزستان و با حضور دانشجویان رشته زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی این دانشگاه برگزار شد، چهار بخش از مجموع شش بخش تحقیقاتی پژوهشگاه شامل کشت بافت و سلول، مهندسی ژنتیک، بیوتکنولوژی میکروبی و فیزیولوژی مولکولی مورد بازدید قرار گرفت و اعضای هیات علمی و کارشناسان بخش های مذکور، توضیحات لازم را به بازدیدکنندگان ارائه کردند.

خانم دکتر محسن پور، عضو هیات علمی پژوهشگاه در بخش مهندسی ژنتیک، خانم عروجلو در بخش کشت بافت و سلول، آقای علی دادی در بخش بیوتکنولوژی میکروبی و خانم غفاری در بخش فیزیولوژی مولکولی، فعالیت های پژوهشگاه در هر بخش را تشریح کردند.

در همین رابطه، دکتر سیدهاشم موسوی، استاد دانشگاه رامین خوزستان که سال های گذشته نیز سرپرستی گروه های دانشجویی را در بازدید از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برعهده داشته است، ضمن تقدیر از فعالیت ها و فرصتی که برای این بازدید فراهم شده، اظهار داشت: دانشجویان حاضر در این بازدید، مقطع کارشناسی زراعت و اصلاح نباتات هستند که برای تبیین بهتر دروس اصلاح نباتات خصوصی و عملیات زراعی در پژوهشگاه حضور یافته اند.

وی درباره هدف و انگیزه این بازدید گفت: ارتقای آگاهی دانشجویان با توجه به مرتبط بودن رشته تحصیلی و دروس تخصصی آنها خصوصا در حوزه اصلاح نباتات و بهره مندی از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی که کمتر در دانشگاه ها یافت می شود، فرصت مناسبی است تا آموخته های تئوریک، با توضیحات مفید کارشناسان هر بخش تحقیقاتی، جنبه کاربردی پیدا کند. البته بازدید از سایر موسسات تحقیقات کشاورزی در کرج نیز از جمله برنامه های انجام شده، بوده است.

موسوی با اشاره به اهمیت این بازدیدها و رضایت کامل از آن، تجربه چهارمین حضور در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی را ناشی از فایده مندی این بازدیدها دانست و خاطرنشان کرد: پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به واسطه دستگاه ها، تجهیزات، امکانات، اقدامات و نیروی انسانی زبده ای در اختیار دارد از جمله موسساتی است که یک سروگردن از دیگر نهادها، بالاتر است. همچنین توضیحاتی که در این پژوهشگاه به دانشجویان داده می شود، مفید، جدید و کاربردی تر است.

وی با بیان اینکه ارتباط بین دانشگاه ها و پژوهشگاه ها بسیار مهم است، تصریح کرد: این ارتباط، دید دانشجویان را در حوزه تخصصی خود وسعت می بخشد و انگیزه مضاعف تری برای ادامه تحصیل و آینده شغلی در آنها ایجاد می کند.

استاد دانشگاه رامین خوزستان در پایان با بیان اینکه پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی می تواند منشا تحقیقات برای مقابله با ریزگردها باشد، اظهار امیدواری کرد که یافته های پژوهشی محققان عرصه بیوتکنولوژی کشاورزی بر روی درختان و گیاهان، به رفع معضلات ناشی از پدیده ریزگردها که این استان را به طور ویژه تحت تاثیر قرار داده، کمک نماید.

 

 

 

 

 

1397-02-18
منبع : اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها

  • آخرین اخبار
  • آخرین مقالات
faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 522,909 | بازدید امروز : 15