logo jihad
logo jihad
جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerمیزگرد تجاری سازی مالکیت فکری با حضور نماینده سازمان جهانی مالکیت فکری در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد
میزگرد تجاری سازی مالکیت فکری با حضور نماینده سازمان جهانی مالکیت فکری در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد
میزگرد تجاری سازی مالکیت فکری با حضور نماینده سازمان جهانی مالکیت فکری در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد

 

میزگرد تجاری سازی مالکیت فکری با حضور نماینده سازمان جهانی مالکیت فکری در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد

میزگردی با عنوان «تجاری سازی مالکیت فکری: به سوی ایجاد یک نقشه راه موفق در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی»، عصر روز دوشنبه، 20 آذرماه 96 با حضور نماینده سازمان جهانی مالکیت فکری و جمعی از اعضای هیات علمی پژوهشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در راستای پروژه توانمندسازی محیط مالکیت فکری (EIE)، هیاتی از نمایندگان سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) با سفر به ایران به برگزاری کارگاه‌های آموزشی اقدام کردند. همچنین، در کنار برگزاری این کارگاه‌ها، نمایندگان وایپو از موسسات و مراکز تولید دانش و فناوری در ایران بازدید کردند. در همین رابطه، دکتر جان فریزر نماینده سازمان جهانی مالکیت فکری در پژوهشگاه حضور یافت و در این میزگرد درباره «پروژه توانمندسازی محیط مالکیت فکری و عناصر کلیدی آن»، سخنرانی خود را ارائه کرد.

در این میزگرد، علاوه بر سخنرانی دکتر جان فریزر، موضوعاتی همچون «مدیریت پروژه های تحقیقاتی در پژوهشگاه: سازمان، فرایند و نیازها» توسط دکتر سیدقاسم حسینی سالکده معاون پژوهشی پژوهشگاه، «مدیریت فناوری در پژوهشگاه: سازمان، فرایند و نیازها» توسط دکتر پژمان آزادی، «مدیریت مالیکت فکری و انتقال فناوری در پژوهشگاه: سازمان، فرایند و نیازها» توسط دکتر محمدرضا پروین، «فناوری های قابل تجاری سازی پژوهشگاه» توسط دکتر پژمان آزادی، و موضوع «چالش ها و مشکلات تجاری سازی پروژه تحقیقاتیmass production of algal biomass for formulation of functional cosmetics and pharma supplements» توسط دکتر محمد امین حجازی موردبحث و تبادل نظر قرار گرفت و در پایان دکتر فریزر، نماینده سازمان جهانی مالکیت فکری، جمع بندی خود را از مباحث مطرح شده ارائه کرد.

گفتنی است سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) به دنبال افزایش ظرفیت کشورها در توسعه فناوری، مدیریت و تجاری سازی موفق مالکیت فکری از طریق ایجاد یک نظام مالکیت فکری پایدار و ایجاد یک شبکه قوی از ذینفعان است. محیط مالکیت فکری توانمند به معنای داشتن نظام‌های نوآوری صحیح، ترتیبات سازمانی مناسب، فرآیندهای کارآمد و نیروی انسانی با صلاحیت برای تسهیل فرآیند ایجاد دانش، انتقال فناوری و تبدیل تحقیقات به کالاها و خدمات و ورود آنها به بازار است.

عکس: سینا معتمدراد

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1396-09-20
منبع : اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها

  • آخرین اخبار
  • آخرین مقالات
faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 522,916 | بازدید امروز : 22