جمعه 07  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerمصاحبه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت دکتری در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد

مصاحبه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع دکتری پژوهش محور، 29 آبان ماه 96 در محل پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، با اعلام تکمیل ظرفیت مقطع دکتری پژوهش محور، مصاحبه علمی - تخصصی دانشجویان پذیرفته شده در آزمون کتبی، در قالب سه کمیته بیوانفورماتیک، زبان انگلیسی و علمی - تخصصی در محل پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد.

ارزیابی متقاضیان مقطع دکتری پژوهش محور پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از طریق مصاحبه در بخش بیوانفورماتیک توسط دکتر محمدرضا غفاری و دکتر زهراسادات شُبَر و در بخش زبان انگلیسی توسط دکتر بابک ناخدا انجام شد. همچنین در بخش علمی -  تخصصی، دکتر نیراعظم خوش خلق سیما رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر قاسم حسینی سالکده معاون پژوهشی پژوهشگاه، و اعضای هیات علمی پژوهشگاه شامل دکتر علی اکبر حبشی، دکتر مریم شهبازی، دکتر پژمان آزادی، دکتر مریم هاشمی و دکتر حسن رهنما جزء اساتید مصاحبه کننده دکتری تکمیل ظرفیت پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بوده اند.

بر اساس فراخوان پذیرش دانشجوی دکتری در پژوهشگاه، گواهی چاپ یا پذیرش مقالات (علمی – پژوهشی) داخلی و خارجی، گواهی چاپ یا پذیرش مقالات علمی ترویجی، مدرک مربوط به ارائه مقاله در همایش ها و کنفرانس های معتبر، مدرک مربوط به ثبت اختراع مورد تأیید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، مدرک مربوط به برگزیدگی در جشنواره های علمی معتبر، مدرک مربوط به تألیف یا ترجمه کتاب مرتبط با رشته تحصیلی،  طرح واره، گواهی مربوط به تسلط به زبان انگلیسی (MSRT/ IELTS /TOFEL  / TOLIMO) و همراه داشتن یک نسخه از پایان نامه کارشناسی ارشد از جمله مدارک لازم برای حضور در مصاحبه دکتری اعلام شده بود.

لازم به ذکر است پذیرش داوطلبانی که تمامی مراحل ارزیابی تخصصی (بررسی سوابق علمی و ارزیابی تخصصی) را با موفقیت به اتمام برسانند و در ردیف پذیرفته شدگان پژوهشگاه قرار گیرند، به صورت مشروط بوده و پذیرش نهایی و قطعی منوط به تایید صلاحیت عمومی آنها از سوی دبیرخانه گزینش دانشجو خواهد بود. بر این اساس، نتایج پذیرفته شدگان مقطع دکتری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، بعد از بررسی های لازم اعلام خواهد شد.

1396-08-29