شنبه 15  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerسرپرست جدید پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری پژوهشگاه منصوب شد
سرپرست جدید پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری پژوهشگاه منصوب شد

رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی طی حکمی بابک تیزکار را به سمت سرپرست پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری پژوهشگاه منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، مراسم تکریم علیرضا ترنگ، رئیس پیشین و معارفه بابک تیزکار، سرپرست جدید پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی روز یکشنبه با حضور صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، رئیس حراست سازمان، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان، رئیس مرکز تحقیقات ابریشم کشور، رئیس مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی، معاون موسسه تحقیقات برنج کشور و همچنین رئیس و معاونان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در محل پژوهشکده در رشت برگزار شد.
صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان طی  سخنانی در این مراسم با تاکید بر اینکه تمام موسسات و مراکز تحقیقاتی باید در خدمت بخش اجرا باشند، اظهار داشت: موسسات تحقیقاتی مستقر در استان موظف‌اند کارنامه عملکرد خود را در حل مشکلات بخش ارائه کنند.
محسن مردی، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی هم ضمن خیر مقدم به حاضران در سخنانی با تقدیر از تلاش‌ها و خدمات موثر ترنگ در مدت مسوولیت در این پژوهشکده و آرزوی توفیق برای تیزکار در این مسوولیت تاکید کرد: با توجه به طراحی الگوی کشت و الگوی حکمرانی کشاورزی دانش‌بنیان، نسبتا از  تمام مسایل بخش آگاهی داریم و بر این اساس لازم است پژوهشکده رشت بر تحقیقات در حوزه بیوتکنولوژی جانوری و همچنین حل چالش‌ها و مشکلات کشاورزی منطقه متمرکز شود. در این راستا لازم است تعامل مناسبی بین پژوهشکده و سایر موسسات، مراکز و ایستگاه‌های تحقیقاتی استان برقرار شود.
وی با اشاره به فضای مناسب و کمبود نیروی انسانی پژوهشکده تاکید کرد: باید حتی الامکان در چارچوب ضوابط و مقررات راه ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به پژوهشکده را هموار کرد تا زمینه همکاری و تعامل هر چه بیشتر در قالب اجرای طرح‌های مشترک و ... با این شرکت‌ها فراهم شود.
در ادامه، علیرضا ترنگ، رئیس پیشین پژوهشکده گزارشی از فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده در مدت مسوولیت خود ارائه داد. تیزکار، سرپرست جدید پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری نیز در سخنانی کوتاه ضمن تبیین  برنامه‌های خود بر استفاده حداکثری از توانمندی ها و ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد.

1403-02-03