سه شنبه 11  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید دانش آموزان مرکز استعدادهای درخشان شهید باهنر
بازدید دانش آموزان مرکز استعدادهای درخشان شهید باهنر

دانش آموزان نخبه و مستعد مرکز استعدادهای درخشان شهید باهنر (۱)  از بخش ­های مختلف تحقیقاتی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید کردند.

روز سه شنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ گروهی ۲۰ نفره از دانش آموزان نخبه این مرکز پس از ورود و معرفی پژوهشگاه توسط مدیر روابط عمومی،  با اهداف کلی در زمینه فعالیت پژوهشگاه آشنا و در ادامه از بخش ­های تحقیقاتی بازدید کردند.

بر پایه همین گزارش این دانش آموزان از بخش های تحقیقاتی کشت بافت و سلول، انتقال ژن و فیزیولوژی مولکولی ، نانو تکنولوژی، بیوتکنولوژی میکروبی و زیست شناسی سامانه ها بازدید کردند که همراه با توضیحات فنی اعضای هیات علمی و کارشناسان این بخش­ ها با اهم فعالیت­ های علمی و دستاوردها و پروژه های در حال اجرا و تجاری شده آشنا شدند.
در پایان بازدید این دانش آموزان با اشتیاق از وجود امکانات ارزشمند و نیروهای متخصص، بازدید از پژوهشگاه را فرصت مغتنمی برای ادامه تحصیل و ایده برداری   برای انتخاب رشته در آینده ابراز کردند.

1403-01-29