سه شنبه 11  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerتولید واکسن‌ در گیاه در دستور کار مشترک پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی قرار گرفت
تولید واکسن‌ در گیاه در دستور کار مشترک پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و  موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی قرار گرفت

تولید واکسن‌های دامی و انسانی در گیاهان با همکاری مشترک پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی اجرا می شود. به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در جلسه مشترکی که روز دوشنبه ۲۷ فروردین ماه با حضور روسا و معاونان، و اعضای هیات علمی مرتبط پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی برگزار شد، با توجه به تجارب موفق پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در حوزه مهندسی ژنتیک، انتقال ژن و تجارب موفق موسسه رازی در زمینه تولید انواع واکسن‌های دامی و انسانی از جمله واکسن کووید، مقرر شد پژوهشگاه و موسسه با هم افزایی دانش و تجارب خود در زمینه تولید واکسن‌های دامی و انسانی در گیاهان همکاری کنند. اسحاقی، رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی طی سخنانی در این نشست با اشاره به علاقمندی موسسه به همکاری با پژوهشگاه در زمینه بیان پروتئین و تولید واکسن در گیاهان اظهار داشت: موسسه رازی امیدوار است از تجارب پژوهشگاه در این حوزه استفاده کند. محسن مردی، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی هم در این نشست با اشاره به دانش و تجربه بالای محققان پژوهشگاه در این حوزه به رویکرد راهبردی پژوهشگاه در همکاری مشترک با موسسات تحقیقاتی سازمان تاکید کرد. در پایان ضمن تشکیل کارگره علمی و اجرایی مقرر شد اقدامات تا حصول نتیجه نهایی پیگیری و عملیاتی گردد.

1403-01-27