دوشنبه 10  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerنشست مشترک مدیران سازمان تات و پژوهشگاه با سفیر و محققین اعزامی کشور ونزوئلا
نشست مشترک مدیران سازمان تات و پژوهشگاه با سفیر و محققین اعزامی کشور ونزوئلا

جلسه مشترک خیام نکویی معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و مردی مشاور رئیس سازمان تات و رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با سیلوا آپونته سفیر و محققان اعزامی کشور ونزوئلا به پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و هیات دیپلماتیک همراه شامگاه یکشنبه ۲۶ فروردین ماه جاری در تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در این نشست که فتحی مدیر کل امور بین الملل وزارت جهادکشاورزی، کریم رئیس اداره آمریکای لاتین، دنیاجو و کریمی از اعضای میز ونزوئلا وزارت خارجه و عسکری و گنجی از دبیرخانه کمیسیون مشترک ایران و ونزوئلا نیز حضور داشتند، ابتدا محسن مردی مشاور سازمان تات و رییس پژوهشگاه ضمن خوشآمد به معرفی پتانسیلها و توانمندیهای سازمان تات و موسسات و‌مراکز ذیربط پرداخت.
در ادامه سید مجتبی خیام نکویی معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی طی سخنانی از اعلام آمادگی کامل سازمان تات برای ارائه کلیه دانشهای فنی زیرمجموعه به کشور ونزوئلا خبر داد.
سیلوا آپونته سفیر کشور ونزوئلا در این نشست طی سخنانی ضمن ابراز خرسندی از میزبانی جمهوری اسلامی ایران و پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در آموزش محققان کشور متبوعش،  ایران را کشوری قوی و دارای سبک دانش و فن آوریهای نوین دانست.
سیلوا آپونته علم و فن آوری را مکمل کشاورزی و اقتصاد کشورش دانست و اضافه کرد : اعزام محققین کشورش به جمهوری اسلامی ایران به منظور آموزش علوم و فن آوریهای نوین کشاورزی از محققین جمهوری اسلامی ایران در راستای توافقات قبلی دو کشور و حفظ و تقویت امنیت غذایی کشور ونزوئلا می باشد.
سفیر کشور ونزوئلا در پایان مراتب تقدیر و تشکر دولت ونزوئلا را از حمایتهای بی دریغ دولت و ملت ایران از کشور ونزوئلا اعلام کرد.
هیات هشت نفره محققان ونزوئلایی به منظور گذارندن دوره های کوتاه مدت پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به مدت تقریبی یک ماه میهمان کشور عزیزمان خواهند بود.

1403-01-27
منبع : اداره روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی