دوشنبه 10  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبرگزاری کارگاه تخصصی کشت بافت گیاهان باغی توسط اساتید پژوهشگاه و دانشگاه تهران
برگزاری کارگاه تخصصی کشت بافت گیاهان باغی توسط اساتید پژوهشگاه و دانشگاه تهران

کارگاه تئوری و عملی کشت بافت پایه‌های رویشی گیاهان باغی توسط پژوهشگاه و دانشگاه تهران در محل پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار می‌شود.

این کارگاه از تاریخ ششم تا هشتم خرداد ماه برگزار خواهد شد و مدرسان آن، رضا ضرغامی و آسیه زارع خفری، از متخصصین  برجسته در این حوزه هستند. همچنین، منصور امیدی، استاد دانشگاه تهران و پژمان آزادی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه، به ارائه سخنرانی‌هایی در این زمینه خواهند پرداخت.

در این کارگاه، شرکت‌کنندگان با مراحل مختلف کشت بافت، ریزازدیادی و ریشه‌زایی آشنا خواهند شد. این دوره برای کسانی که به گیاهان باغی و تکنیک‌های نوین در بیوتکنولوژی علاقه‌مند هستند، بسیار مفید خواهد بود.

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در کارگاه، می‌توانید با شماره ۰۹۳۹۰۶۱۸۳۸۵ تماس حاصل فرمایید. علاوه بر این، امکانات اسکان برای شرکت‌کنندگان فراهم است.

1403-01-26
منبع : اداره روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی