دوشنبه 10  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerرییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی تاکید کرد: تمرکز بر کلان پروژه‌ها و نیازهای بخش اجرا
رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی تاکید کرد:
تمرکز بر کلان پروژه‌ها و نیازهای بخش اجرا

رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، تمرکز بر کلان پروژه‌های بخش‌ها، اجماع در موضوعات اولویت‌دار و توجه به نیازهای بخش اجرا را از رویکردهای اصلی پژوهشگاه در سال جدید عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، محسن مردی که در نشست همفکری اعضای هیات علمی با اعضای هیات رئیسه پژوهشگاه سخن می‌گفت با اشاره به شرایط متفاوت کشور در سال جدید، توجه و ارتباط بیش از پیش اعضای هیات علمی با بخش اجرا و شرکتهای خصوصی و گسترش همکاری‌های مشترک با موسسات تحقیقاتی و نیز ارتباط با اساتید دانشگاه ها برای جذب دانشجو را خواستار شد.

وی با تاکید بر این که حفظ کرامت و تامین آرامش و رفاه همکاران را به عنوان اولویتی جدی مورد توجه دارد، تأسیس شرکت در پژوهشگاه و پیگیری گرفتن زمین و رفع مشکل مسکن همکاران در مذاکره با روسای سایر موسسات تحقیقاتی را از اولویتهای پژوهشگاه در این راستا عنوان کرد.
مردی با اعلام خاتمه کارهای ساختمانی در ۱۵ فروردین ماه و انتقال فیتوترون‌ها به ساختمان جدید پژوهشگاه در روزهای آینده از اعضای هیات علمی خواست به بحث درآمدزایی بخشهای تحقیقاتی هم توجه کنند.
ارتباط مستمر و حضور اعضای هیات علمی در پژوهشکده های منطقه‌ای به منظور اطلاع از طرحهای تحقیقاتی و بررسی زمینه همکاری از دیگر توصیه‌های رییس پژوهشگاه به اعضای هیات علمی بود.

1403-01-25
منبع : اداره روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی