دوشنبه 10  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerدوره «راه‌اندازی کسب و کار تولید کودهای شیمیایی» برگزار می‌شود
دوره «راه‌اندازی کسب و کار تولید کودهای شیمیایی» برگزار می‌شود

دوره «راه‌اندازی کسب و کار از آزمایشگاه میکروب‌شناسی تا کارخانه تولید کودهای شیمیایی»، ۸ و ۹ اردیبهشت ماه به صورت آنلاین و حضوری در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، مدرسان این دوره، اکرم صادقی، دانشیار پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و هلن پورمطاهری، عضو هیئت علمی دانشگاه و مدیرعامل شرکت دانش بنیان است.
روز اول کارگاه به مباحثی چون ساخت انواع محیط‌های کشت میکروبی، استریلیزاسیون آزمایشگاهی و کشت‌های میکروبی، بررسی و تشخیص انواع کلنی‌های میکروبی و کنترل کیفی و کالیبراسیون لوپ میکروب‌شناسی به روش رنگ سنجی، تهیه لام مستقیم از نمونه و کلنی‌های باکتری و رنگ آمیزی گرم، آشنایی با جداول و چارت‌های تشخیص باکتری‌های گرم مثبت و منفی، انجام آزمون حساسیت میکروبی به روش استاندارد، مستندسازی و کنترل کیفی در آزمایشگاه میکروب‌شناسی اختصاص دارد و در روز دوم  به آموزش آشنایی با انواع کودهای زیستی، تهیه(جداسازی، شناسایی و ارزیابی میکروب‌ها) و تولید ( آزمایشگاهی، نیمه انبوه و انبوه) یک کود زیستی جدید، معرفی مراجع قانونی و مراحل ثبت یک کود زیستی جدید و پرسش و پاسخ پرداخته می‌شود. در بعد از ظهر هر روز هم مباحث تئوری ارائه شده در نشست صبح به صورت عملی ارائه می‌شود.
با توجه به ظرفیت محدود دوره (۲۰ نفر) از علاقمندان دعوت می‌شود، برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره ۰۹۳۸۲۵۳۱۲۲۵ در تلگرام تماس گرفته و به تارنمای www.falahat.academy مراجعه کنند.

1403-01-25