logo jihad
چهارشنبه 03 بهمن 1397
  • مشخصات فنی
  • گالری تصاویر
  • فایل

ماهی در تنوع سبد غذایی خانوار ایرانی دارای نقش مهمی می باشد. ایران با تولید سالیانه 140 هزارتن رتبه اول تولید قزل آلای آب شیرین و نیز رتبه 20 جهان را در تولید آبزی‏پروری کل داراست. در حال حاضر آمیختگی ژنتیکی سبب افزایش تلفات تخم و بچه ماهی و ناهنجاری های ظاهری مانند تغییر شکل ماهیان و به طبع آن کاهش سودآوری اقتصادی شده است. بنابراین ضرورت تدوین راهکارهای تلفیقی مبتنی بر زیست فناوری جهت حفاظت کارآمدتر از ذخایر ژنتیکی آبزیان با دیدگاه افزایش تولید در واحد سطح بسیار ضروری است. با توجه به اهمیت موضوع، پژوهشکده با راهبرد دگردیسی اقدام به استفاده از نسل های پیشرفته توالی یابی ژنوم برای ثبت خط شناسه ژنتیکی در ماهیان نموده است.

تصویری در گالری موجود نیست.

فایلی موجود نیست.

© تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 286,744 | بازدید امروز : 10