logo jihad
شنبه 26 مرداد 1398
  • مشخصات فنی
  • گالری تصاویر
  • فایل

 امروزه نقش پروبیوتیکها در ارتقای سلامتی انسان، افزایش ایمنی و مقاومت بدن در مقابل عوامل بیماریزا،  کاهش انواع بیماریهای عفونی، پوستی، گوارشی، چاقی، قلبی، سرطان و تعدیل انرژی مصرفی و متابولیسم چربی ها به اثبات رسیده است. با توجه به این فواید، مصرف فرآورده‌های پروبیوتیک می تواند یک جزء جدایی‌ناپذیر از رژیم غذائی جامعه شود. امروزه مقبولیت و مصرف فرآورده های پروبیوتیک در کشورهای جهان رواج چشمگیر یافته است، طوری که بیش از 90 فرآورده غذایی پروبیوتیک با ارزشی بیش از 30 میلیارد دلار در سرتاسر جهان تولید می شود. برآورد شده است که تا سال 2024 ارزش فرآورده های پروبیوتیک به بیش از 46 میلیارد دلار برسد. متأسفانه در ایران فقط 11 نوع فراورده پروبیوتیک تولید می شود که ارزش آن در حدود 35 میلیون دلار (کمتر از 0/5 دلار برای هر فرد) برآورد می شود و تقریبا اکثر استارترهای پروبیوتیکی از خارج وارد می شود. آنچه مشخص است حتی با احتساب کمترین میزان بازار در 6 سال آینده بازار ایران می بایست 10 برابر بزرگتر شود. در این راستا پژوهشکده با راهبرد کارامد سازی اقدام به طراحی محصولات و مکمل های فراسودمند پروبیوتیکی انسانی نموده است.

تصویری در گالری موجود نیست.

فایلی موجود نیست.

© تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 307,061 | بازدید امروز : 75