logo jihad
 یکشنبه 26 خرداد 1398
  • مشخصات فنی
  • گالری تصاویر
  • فایل

میزان شکر مصرفی برای یک فرد عادی می بایست 18/5 کیلوگرم در سال باشد در حالیکه در ایران این مقدار حدود 29 کیلوگرم در سال به ازای هر فرد است. لذا لازم است که مصرف اضافی با شیرین کننده های طبیعی دیگر جایگزین شود. بکارگیری علوم جدید در زمینه بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی، استخراج و استحصال شیرین کننده ها از گیاه استویا  را کاملاً اقتصادی نموده است. شیرین کنندگی این محصول که بطور کامل از منابع طبیعی منشا می گیرد 300 تا 350 برابر شکر است.  این شیرین کننده بدون کالری بوده و هیچگونه عوارض جانبی از آن گزارش نشده است. درحال حاضر این شیرین کننده ها از خارج از کشور وارد می شوند. باتوجه به اهمیت موضوع پژوهشکده با راهبرد کارامدسازی اقدام به اجرای برنامه افزایش عملکرد اندام های هوایی و ماده موثره استویوزاید در گیاه استویا نموده است.

تصویری در گالری موجود نیست.

فایلی موجود نیست.

© تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 301,523 | بازدید امروز : 78