جمعه 10 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerحضور پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در چهارمین نمایشگاه زیست فناوری ایران
حضور پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در چهارمین نمایشگاه زیست فناوری ایران

پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی با ارائه آخرین دستاوردها و محصولات خود در حوزه فناوری های زیستی، در چهارمین نمایشگاه زیست فناوری ایران که طی روزهای 27 تا 29 شهریور ماه در مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار می شود، شرکت می کند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، ارائه محصولات و فناوری های آماده فروش در حوزه های مختلف زیست فناوری به ویژه کشت بافت و سلول، بیوتکنولوژی میکروبی، مهندسی ژنتیک و نانوتکنولوژی کشاورزی، از جمله برنامه های پژوهشکده در چهارمین نمایشگاه زیست فناوری ایران است.

در این نمایشگاه که به همت ستاد توسعه زیست ‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از سال 89 و هر دو سال یک بار برگزار می شود، حدود ۳۰۰ غرفه برای شرکت ‌های خصوصی داخلی به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌های خارجی، سازمان های دولتی و افراد متقاضی فعال در زمینه زیست‌فناوری پیش ‌بینی ‌شده است. همچنین شعار چهارمین نمایشگاه زیست فناوری ایران، «زیست‌فناوری؛ مسیری نوین در راستای تولید و اشتغال دانش‌بنیان» است.

نشست های مستقیم سرمایه گذاران با صاحبان فناوری های زیستی کشور در قالب محورهای زیست فناوری پزشکی، زیست فناوری کشاورزی، زیست فناوری دریایی و زیست فناوری صنعتی و نیز برگزاری چندین کارگاه آموزشی و نشست تخصصی در حوزه زیست فناوری از دیگر برنامه های این نمایشگاه است.

فراهم کردن فضای تبادل اطلاعات و تکنولوژی، ایجاد روحیه رقابت سالم و توسعه‌ گرا میان فعالان حوزه زیست‌ فناوری کشور، هدایت فعالیت ‌ها به سوی اولویت‌ های کشور، ترویج عمومی علم و تکنولوژی زیست‌فناوری از طریق ایجاد آشنایی جامعه با محصولات و کاربردهای آنها در زندگی روزمره، آشنایی عموم با توانمندی ‌های کشور در این حوزه و جلب همکاری سرمایه‌گذاران و سایر ذینفعان عرصه تجاری‌سازی از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه است. چهارمین نمایشگاه زیست فناوری ایران، علاوه بر شناسایی، معرفی و تشویق فعالان فناوری های زیستی، بستری برای تبادل فناوری و هم‌افزایی سازندگان با یکدیگر، بازارسازی، تقویت تعاملات بین ‌المللی، زمینه ایجاد زیرساخت‌ های لازم برای ورود به بازارهای جهانی به ‌ویژه در منطقه و کشورهای اسلامی ‌را فراهم می ‌کند.

پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، طی روزهای دوشنبه تا چهارشنبه، 27 تا 29 شهریورماه از ساعت 10 الی 18 در سالن شبستان مصلی تهران (غرفه های شماره 429-302)، پذیرای مسئولان، محققان، صاحبنظران و تمامی علاقه مندان در چهارمین نمایشگاه زیست فناوری ایران به منظور ارائه آخرین دستاوردها و محصولات حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی و تبادل تجربیات مشترک در این عرصه است.

1396-06-25
منبع : اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها