جمعه 31 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerسرپرست گروه آموزش و ترویج پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی منصوب شد
سرپرست گروه آموزش و ترویج پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی منصوب شد

دکتر اکرم صادقی، عضو هیات علمی بخش بیوتکنولوژی میکروبی به سمت سرپرست گروه آموزش و ترویج پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر صالحی جوزانی، رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی طی سخنانی در مراسم معارفه دکتر صادقی، ضمن قدردانی از تلاش های دکتر الهه معتمدی در مدت تصدی این مسوولیت بر گسترش فعالیت های آموزشی و ترویجی پژوهشگاه تاکید کرد.

وی، توسعه کارگاه های آموزشی بین المللی پژوهشگاه با دعوت از مدرسان ایرانی و خارجی و جذب دانشجویان خارجی براساس استانداردهای بین المللی را از اولویت های برنامه های آموزشی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی عنوان کرد.

1401-07-04