پنج شنبه 06  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerمصاحبه علمی متقاضیان جذب هیات علمی پژوهشگاه برگزار شد
مصاحبه علمی متقاضیان جذب هیات علمی پژوهشگاه برگزار شد

مصاحبه علمی متقاضیان جذب هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران که در فراخوان اردیبهشت ماه سال جاری ثبت نام کرده بودند صبح چهارشنبه در محل پژوهشگاه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در پی فراخوان جذب هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، ۴۲ نفر از متقاضیان جذب هیات علمی، ثبت کردند که از ۲۸ متقاضی واجد شرایط برای  مصاحبه دعوت به عمل آمد. از بین این متقاضیان، ۱۸ نفر در مصاحبه علمی حضور یافتند که در نهایت یک نفر از آنها برای جذب در پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری پژوهشگاه برگزیده خواهد شد.

ریاست کارگروه ارزیابی توانایی علمی متقاضیان جذب هیات علمی را دکتر غلامرضا صالحی جوزانی، رییس پژوهشگاه و دبیری کارگروه را دکتر مهران شریعت پناهی، معاون پژوهشی پژوهشگاه برعهده دارند و  دکتر محسن مردی هم به نمایندگی از هیات اجرایی جذب سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در کمیته عضویت دارند. دکتر علیرضا ترنگ، رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری، دکتر آرش جوانمرد، عضو هیات علمی دانشگاه تبریز (به عنوان داور دانشگاه)، دکتر مهرشاد زین‌العابدینی و دکتر بابک ناخدا از دیگر اعضای کارگروه هستند که مصاحبه نرم‌افزارهای تخصصی و زبان‌انگلیسی به ترتیب توسط دکتر زین‌العابدینی و دکتر ناخدا، اعضای هیأت علمی پژوهشگاه صورت گرفت.

گفتنی است، نتایج آزمون جذب اعضای هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بعد از بررسی های لازم اعلام خواهد شد.

1401-06-30