logo jihad
logo jihad
پنج شنبه 30 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerانجمن شتابدهی فناوری های نوین کشاورزی تشکیل می شود
انجمن شتابدهی فناوری های نوین کشاورزی تشکیل می شود
انجمن شتابدهی فناوری های نوین کشاورزی تشکیل می شود

 

انجمن شتابدهی فناوری های نوین کشاورزی با حمایت پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی تشکیل می شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، پیشنهاد تاسیس این انجمن در نشستی که اواسط تیرماه به ابتکار پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به منظور راه اندازی شبکه شتاب‌دهی فناوری‌های نوین کشاورزی برگزار شد، مطرح و مورد استقبال شتاب‌دهنده های فعال در این حوزه قرار گرفت. انجمن شتابدهی فناوری‌های نوین کشاورزی قرار است به منظور تسهیل در پیگیری حقوقی مسائل و مطالبات شتابدهنده‌های حوزه کشاورزی در کنار شبکه در حال تاسیس شتابدهی فناوری‌های نوین کشاورزی تشکیل شود.

در این راستا، دومین جلسه شبکه شتابدهی فناوری های نوین کشاورزی، بعد از ظهر سه شنبه 11 مردادماه در محل شتاب دهنده زیست فناوری پایافن یاخته البرز برگزار شد. در این نشست ضمن بررسی موضوع تقسیم کار ملی شتاب دهنده ها با حضور مدیر گروه پژوهش، زیرساخت و توسعه فناوری ستاد توسعه زیست فناوری، بندهای تفاهم نامه ایجاد شبکه شتاب دهی و همچنین موضوع تاسیس انجمن شتاب‌دهنده های فعال در فناوری‌های نوین کشاورزی که در جلسه اول پیشنهاد شده بود مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست، هیات موسس انجمن به ریاست مهندس علیپور مقدم، مدیر شتابدهنده کایت تشکیل و مقرر شد با پیگیری روند ثبت انجمن در نخستین رویداد از سلسله رویدادهای فناوری های نوین کشاورزی که ۲۶ مردادماه جاری با محوریت بذر و کشت بافت گیاهی، زیست فناوری گیاهی، کشاورزی عمودی و کشاورزی دقیق و هوشمند در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می‌شود، تفاهم نامه سه جانبه ای بین این انجمن، پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و ستاد توسعه زیست فناوری امضا شود. دکتر صالحی جوزانی، رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی طی سخنانی در این نشست به تحولات تکنولوژیکی که در عرصه کشاورزی در جریان است و آینده کشاورزی جهان را متحول خواهد کرد اشاره کرد و گفت: طبق پیش بینی ها، کشاورزی جهان در سال 2050 بیش از هر چیز تحت تاثیر 14، 15 فناوری جدید از قبیل کشاورزی با آب دریا، کشاورزی در بیابان، کشاورزی عمودی، مهندسی ژنتیک، پرینتر سه بعدی، کشاورزی دقیق، پهپادها و هوش مصنوعی قرار خواهد گرفت که بیشترین آنها مرتبط با بیوتکنولوژی است. در حال حاضر بیوتکنولوژی در بین پنج فناوری برتر در دنیا شامل هوش مصنوعی، میکروالکترونیک، مواد پیشرفته، بیوتکنولوژی و اتوماسیون و نرم افزار، با کسب 32 درصد کل گردش مالی جهانی این فناوری ها در رتبه اول قرار دارد. وی خاطرنشان کرد: گردش مالی جهانی بیوتکنولوژی بالغ بر 600 میلیون دلار است که بیش از 10 درصد آن به بیوتکنولوژی کشاورزی اختصاص دارد. بدین ترتیب اگر بخواهیم طبق هدفگذاری اسناد بالادستی، سه درصد بازار جهانی زیست فناوری را در اختیار بگیریم باید سهم خود از این بازار را به حدود دو میلیارد دلار افزایش دهیم.

رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با تاکید بر نقش حمایتهای دولتی در رفع موانع و مشکلات تجاری سازی محصولات فناورانه این حوزه و تسهیل روندهای موجود بر حمایت قاطع پژوهشگاه از گسترش فناوری های نوین کشاورزی و فعالیتهای انجمن شتابدهی فناوری‌های نوین کشاورزی تاکید کرد. معرفی ظرفیت های شتاب دهنده زیست فناوری پایافن یاخته البرز در شبکه شتابدهی و بازدید از زیرساختهای این شتابدهنده از دیگر برنامه های این نشست بود.

 

 

 

1401-05-13
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

  • آخرین اخبار
  • آخرین مقالات
faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 521,565 | بازدید امروز : 94