جمعه 28 مرداد 1401
dividerآرشیو اخبارdividerنشست آموزشی «فناوری نانو در کشاورزی؛ دستاوردها و کاربردها» برگزار می‌شود
نشست آموزشی «فناوری نانو در کشاورزی؛ دستاوردها و کاربردها» برگزار می‌شود

نشست آموزشی «فناوری نانو در کشاورزی؛ دستاوردها و کاربردها» روز دوشنبه ۱۰ مرداد به صورت حضوری - مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، این نشست با هدف آشنایی با ماموریت های کمیته راهبردی فناوری نانو وزارت جهاد کشاورزی، تعاریف، مفاهیم و زمینه های کاربردی فناوری نانو در بخش کشاورزی، دستاوردهای مراکز و موسسات تحقیقات کشاورزی در حوزه نانو و کاربرد آنها در توسعه کشاورزی و منابع طبیعی برگزار می‌شود. مدرسان این دوره، دکتر محسن جهانشاهی، نایب رئیس و دبیر کمیته راهبردی فناوری نانو وزارت جهاد کشاورزی، دکتر سید داوود حاجی میررحیمی، دانشیار مرکز آموزش عالی امام خمینی، دکتر داریوش داوودی، رئیس بخش تحقیقات نانو فناوری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر هومن شریفی نسب، عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، دکتر حدیث متشفی، عضو هیات علمی موسسه تحقیقات علوم دامی و دکتر یدالله دالوند، رییس دبیرخانه کمیته راهبردی فناوری نانو وزارت جهاد کشاورزی می‌باشند. این نشست روز دوشنبه، دهم مرداد ماه از ساعت ۸ تا ۱۲:۳۰ در سالن استاد کمالی نژاد، مرکز آموزش عالی امام خمینی برگزار می‌شود. امکان حضور برخط در این نشست هم با مراجعه به نشانی اینترنتی www.vc.areeo.ac.ir/ch/Imamch2 فراهم است.

1401-05-03