جمعه 10 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerدومین جلسه هم‌اندیشی برگزاری رویداد فناوری های نوین کشاورزی برگزار شد
دومین جلسه هم‌اندیشی برگزاری رویداد فناوری های نوین کشاورزی برگزار شد

دومین جلسه هم‌اندیشی برگزاری رویداد فناوری های نوین کشاورزی روز چهارشنبه ۲۹ تیرماه به منظور بررسی و جمع‌بندی پیشنهادهای مطرح شده و هماهنگی‌های لازم با حضور نمایندگان ستاد توسعه زیست فناوری، معاونتهای اجرایی وزارت جهاد کشاورزی، تشکلهای حوزه کشاورزی، موسسات تحقیقاتی و دانشگاه‌های مختلف برگزار شد. به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، نخستین رویداد از فناوری های نوین کشاورزی که با محوریت حوزه گیاهی خواهد بود، ۲۶ مردادماه سال جاری به همت پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و با مشارکت ستاد توسعه زیست فناوری برگزار می‌شود. دکتر پژمان آزادی، قائم مقام فناوری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با بیان این که این رویدادها به منظور شبکه سازی و جریان‌سازی داخلی در راستای تکمیل زنجیره تولید و ورود فناوری های نوین در عرصه کشاورزی برگزار می‌شود، اظهار داشت: در این رویداد که با حضور تسهیل گران کسب و کار، نهادهای سیاست‌گذار، شرکتهای دانش بنیان، استارتاپ ‌ها، شتابدهنده ها و بروکرهای تجاری برگزار می‌شود قصد داریم نیازمندی‌ها و توانمندی‌های فناورانه بخش کشاورزی را معرفی و روند انتقال فناوری در این حوزه را تسهیل کنیم. جلسه امروز هم در راستای هم افزایی ظرفیت‌ها و هماهنگی واحد‌های دولتی و غیردولتی مشارکت‌کننده در برگزاری نخستین رویداد تشکیل شده تا با جمع‌بندی مباحث مطرح شده در جلسه قبل شاهد برگزاری هر چه بهتر و اثربخش تر نخستین رویداد فناوری های نوین کشاورزی باشیم. در ادامه این جلسه نمایندگان معاونت‌های مختلف اجرایی وزارت جهاد کشاورزی، ستاد توسعه زیست فناوری، مؤسسات تحقیقاتی، تشکل ها و دیگر مراکز همکار در رویداد، پیشنهادهایی را برای برگزاری هر چه بهتر رویداد مطرح کردند. فراگیر بودن همه حوزه های فناوری های نوین، احصا مشکلات و نقطه نظرات شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فناور و تولیدی در زمینه صدور مجوز، مسائل حقوقی و ... برای مطرح کردن در روز رویداد، دعوت از معاونت‌های اجرایی وزارت جهاد کشاورزی و سازمانهای ذیربط در صدور مجوزها برای برپا کردن میزهای پاسخگویی در محل رویداد، دعوت از شرکت‌های فعال در حوزه تولید بذر و بوجاری و نیز شرکتهای فناور حمل و نقل فعال در حوزه کشاورزی، دعوت از کشاورزان پیشرو و هماهنگی برای مشارکت معاونت ترویج وزارت جهاد کشاورزی در نشست و نیز برگزاری کارگاههای تخصصی از جمله پیشنهادهای مطرح شده در این جلسه بود.

1401-04-29