پنج شنبه 06  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerشبکه شتاب‌دهی فناوری‌های نوین کشاورزی راه‌اندازی می‌شود
شبکه شتاب‌دهی فناوری‌های نوین کشاورزی راه‌اندازی می‌شود

شبکه شتاب‌دهی فناوری‌های نوین کشاورزی به ابتکار پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و با حضور شتاب‌دهنده های  فعال در فناوری های نوین کشاورزی راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در نشستی که روز یکشنبه در راستای طرح تأسیس این شبکه شتابدهی در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد، مدیران و نمایندگان ۱۲ شتاب‌دهنده فعال در این حوزه، ضمن استقبال از راه اندازی این شبکه، در زمینه تاسیس انجمن شتاب‌دهنده های فعال در فناوری‌های نوین کشاورزی هم به توافق رسیدند.
در ابتدای این نشست، دکتر پژمان آزادی، قائم مقام فناوری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با خیر مقدم به مدیران شتاب‌دهنده های حاضر در نشست توضیحاتی در خصوص تاریخچه و فعالیت‌های پژوهشگاه و دستاوردهای حاصل شده در زمینه تولید و تجاری‌سازی فناوری‌های جدید ارایه داد.
در ادامه دکتر سید سعید پورداد، معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی و دکتر مژگان کوثری، مدیر اداره بازاریابی و تجاری ‌سازی پژوهشگاه هم در سخنانی با اشاره به اهمیت و نقش شتاب‌دهنده ‌ها در توسعه فناوری‌های نوین در خصوص ضرورت‌های تشکیل شبکه شتابدهی فناوری‌های نوین کشاورزی، توضیحاتی ارایه دادند.
در ادامه جلسه مدیران و نمایندگان شتاب‌دهنده های بندالب، کایت، اکتوتک، تریگ آپ، زیست فناوری پایا فن یاخته البرز، ژاتاک، سبز رویان، مرکز نوآوری جهش، مرکز نوآوری اروند تک، هلدینگ دانش بنیان لیدکو، مرکز نوآوری باز و انتقال تکنولوژی وستا، شرکت دانش بنیان آمیتیس ژن ضمن معرفی شتابدهنده‌های مربوطه به بیان بخشی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های شتاب‌دهنده، مسایل و مشکلات این حوزه و دیدگاه‌ها و انتظارات خود از شبکه شتابدهی پرداختند.
در ادامه پس از ارایه پروپوزال طرح و بیان دیدگاه‌ها و نظرات مدیران و نمایندگان شتاب‌دهنده ‌ها در خصوص این طرح، پیشنهاد راه‌اندازی انجمن شتاب‌دهنده های فناوری‌های نوین کشاورزی برای پیگیری حقوقی بهتر مطالبات شتابدهنده‌ها در کنار شبکه شتابدهی، اختصاص فضای فیزیکی جهت استقرار تشکل شتابدهنده ها در پژوهشگاه بیوتکنولوژی و ارایه درخواست پروژه های سفارشی از سوی شتابدهنده ها به پژوهشگاه مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در پایان مقرر شد، ماه آینده جلسه‌ای در یکی از شتاب‌دهنده‌ها برای پیگیری طرح راه‌اندازی شبکه و انجمن تشکیل شود.

1401-04-14