logo jihad
logo jihad
پنج شنبه 09 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerزمینه‌های همکاری علمی پژوهشگاه با فرهنگستان ملی علوم و دانشگاه صنایع غذایی و شیمیایی بلاروس بررسی شد
زمینه‌های همکاری علمی پژوهشگاه با فرهنگستان ملی علوم و دانشگاه صنایع غذایی و شیمیایی بلاروس بررسی شد
زمینه‌های همکاری علمی پژوهشگاه با فرهنگستان ملی علوم و دانشگاه صنایع غذایی و شیمیایی بلاروس بررسی شد

 

 

سرپرست اداره همکاری‌های علمی و بین‌المللی پژوهشگاه در گفت‌وگو با معاون امور علمی مرکز علمی- عملی مواد غذایی فرهنگستان ملی علوم بلاروس و نمایندگان وزارت علوم آن کشور، زمینه های همکاری‌های مشترک علمی و تحقیقاتی را بررسی کردند.


به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در این دیدار که به درخواست مسوولان دانشگاه دولتی صنایع غذایی و شیمیایی بلاروس در حاشیه بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، مواد غذائی، ماشین آلات و صنایع وابسته (ایران آگروفود) در محل غرفه بلاروس برگزار شد، ابتدا نمایندگان وزارت علوم جمهوری بلاروس به معرفی دانشگاه دولتی صنایع غذایی و شیمیایی بلاروس پرداختند و در ادامه دکتر الکساندر شپشلف، معاون امور علمی مرکز علمی- عملی مواد غذایی فرهنگستان (آکادمی) ملی علوم بلاروس، توضیحاتی را در خصوص فعالیت‌های این مرکز ارایه داد. 
وی توجه به تحقیقات محصول محور و پرهیز از پژوهش‌های غیرکاربردی را از رویکردهای تحقیقاتی مرکز علمی - عملی مواد غذایی آکادمی عنوان و با اشاره به شعار مرکز که «ملت سالم، غذای سالم» است بر توسعه همکاریهای تحقیقاتی مشترک در زمینه بیوتکنولوژی و صنایع غذایی تاکید کرد.

 دکتر فروغ قاسمی، سرپرست اداره همکاری‌های علمی و بین‌المللی پژوهشگاه هم که با همراهی دکتر آمنه ناصری با هیات بلاروسی دیدار داشت با خیرمقدم به هیات بلاروسی و با بیان این که رویکرد پژوهشی مرکز علمی - عملی مواد غذایی فرهنگستان ملی علوم بلاروس همخوانی زیادی با رویکرد محصول محور پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی دارد توصیحات مبسوطی در خصوص  ظرفیت‌ها و زمینه‌های تحقیقاتی و دستاوردهای پژوهشی و فناوری پژوهشگاه ارایه داد.
در ادامه دکتر حجازی، رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی مستقر در تبریز در ارتباطی آنلاین در خصوص فعالیتها و طرح‌های پژوهشی در حال اجرا و خاتمه یافته پژوهشکده توضیحاتی ارایه داد.
هیات بلاروسی با ابراز شگفتی از شباهت موضوعات و محورهای تحقیقاتی پژوهشگاه و مرکز علمی - عملی مواد غذایی آکادمی علوم بلاروس و وجود زمینه های متعدد همکاری‌های مشترک علمی، پیش‌نویس تفاهم‌نامه پیشنهادی همکاری‌های تحقیقاتی مشترک را ارایه کردند و مقرر شد با برگزاری چندین نشست مشترک آنلاین، زمینه‌های مناسب همکاری‌های مشترک، شناسایی و تفاهم‌نامه‌ای بین مرکز و پژوهشگاه امضا شود.

 

  

 

 

1401-03-31
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

  • آخرین اخبار
  • آخرین مقالات
faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 518,892 | بازدید امروز : 25