چهارشنبه 05  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerحضور پررنگ محققان پژوهشکده در دومین همایش بین المللی بیوتکنولوژی
حضور پررنگ محققان پژوهشکده در دومین همایش بین المللی بیوتکنولوژی

برخی از اعضای هیات علمی و دانشجویان پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، در دومین همایش بین المللی و دهمین همایش ملی بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران، که روزهای 7 تا 9 شهریورماه برگزار می شود، به ارائه مقاله خواهند پرداخت. همچنین تعدادی از اعضای هیات رئیسه این همایش که از محققان پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی هستند، در مدت زمان برگزاری سه روزه این همایش، به عنوان سخنرانان کلیدی حضور خواهند داشت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی، دومین همایش بین المللی و دهمین همایش ملی بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران با حضور 1200 نفر از متخصصان برجسته، دانشمندان، مسئولین و مدیران ارشد سازمان های مختلف، اعضای هیات علمی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی، پژوهشگران و دانشجویان رشته های مختلف مرتبط با زیست فناوری، و نیز مهمانان خارجی از کشورهای مختلف، هفتم تا نهم شهریورماه، به مدت سه روز در سالن همایش های موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر در کرج برگزار و بیش از 1000 مقاله به صورت سخنرانی و پوستر ارائه می شود.

بر اساس این گزارش، طبق اعلام برنامه ها در کتابچه همایش، در ساعات ابتدایی روز نخست، دکتر بابک ناخدا، عضو هیات علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی به همراه برخی دیگر از صاحبنظران این حوزه، به عنوان یکی از سخنرانان کلیدی همایش حضور خواهد داشت. در ساعات آغازین دومین روز، دکتر نیراعظم خوش خلق سیما، رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی به عنوان یکی از سخنرانان اصلی و کلیدی همایش سخنرانی خواهد داشت و در روز سوم، دکتر بهزاد قره یاضی، عضو هیات علمی و رئیس سابق پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی به همراه جمعی دیگر از محققان و اساتید این حوزه، به عنوان یکی از سخنرانان کلیدی همایش سخنرانی خواهد کرد.

همچنین دکتر مهرشاد زین العابدینی و دکتر سید الیاس مرتضوی، اعضای هیات علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، از جمله اعضای کمیته علمی دومین همایش بین المللی و دهمین همایش ملی بیوتکنولوژی هستند و دکتر قره یاضی نیز مسئولیت امور بین الملل این همایش را برعهده دارد.

در بخش کمیته داوران دومین همایش بین المللی بیوتکنولوژی نیز دکتر مهرشاد زین العابدینی، دکتر غلامرضا صالحی جوزانی، دکتر حسن رهنما، دکتر سید الیاس مرتضوی، دکتر مریم جعفرخانی کرمانی، دکتر پژمان آزادی، دکتر مهران عنایتی شریعت پناهی، دکتر پریسا کوباز، دکتر مطهره محسن پور و دکتر رضا ضرغامی حضور دارند. همچنین علاوه بر اعضای هیات علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، برخی از دانشجویان این پژوهشکده نیز مقاله خود را در قالب پوستر ارائه خواهند کرد.

گفتنی است کتابچه دومین همایش بین المللی و دهمین همایش ملی بیوتکنولوژی از سایت اطلاع رسانی این همایش به نشانی: http://biotechcongress.ir/Pages/Default.aspx قابل دریافت است.

1396-06-06