جمعه 10 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید وزیر جهاد کشاورزی و هیأت همراه از پژوهشکده متابولیت‌های ثانویه
بازدید وزیر جهاد کشاورزی و هیأت همراه از پژوهشکده متابولیت‌های ثانویه

وزیر جهاد کشاورزی و هیأت همراه، عصر امروز با حضور در پژوهشکده متابولیت‌های ثانویه پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از جدیدترین دستاوردهای تحقیقاتی پژوهشگاه و شرکت‌های دانش بنیان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر ساداتی نژاد، وزیر جهاد کشاورزی که با همراهی دکتر خیام نکویی، معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ناصر موسوی لارگانی، نماینده فلاورجان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار فلاورجان، رییس سازمان جهاد کشاورزی و رییس مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان از پژوهشکده بازدید کردند ضمن بازدید از بخشهای مختلف تحقیقاتی با توضیحات دکتر صالحی جوزانی، رییس پژوهشگاه و دکتر ابراهیمی، رییس پژوهشکده متابولیت‌های ثانویه با فعالیتها، دستاوردها و طرح های در حال اجرا آشنا شدند.

وزیر جهاد کشاورزی و هیأت همراه همچنین در حاشیه این بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پژوهشکده و دستاوردهای مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان نیز که در محل پژوهشکده برپا شده بود، بازدید کردند. این بازدید با برگزاری جلسه ای با حضور مدیران کشاورزی استان و شرکت‌های دانش بنیان کشاورزی پایان یافت.

1401-03-27